Baltimore Ravens jagter i øjeblikket en plads i AFCs slutspil, men det bliver uden runningback Alex Collins, der er blevet placeret på Injured Reserve.

En forstuvet fod har sat runningback Alex Collins ude af spillet i resten af indeværende sæson. Runningbacken er blevet placeret på Injured Reserve af Baltimore Ravens, og selv om skaden ifølge Tom Pelissero ikke kræver en operation, så er det nok til gøre en ende på denne sæson for Collins.

Alex Collins har startet ti kampe for Ravens denne sæson, men det har på ingen måde været en ønskesæson for runningbacken. Efter at have været et lyspunkt for Baltimore i fjor, har der været langt mellem succeserne i år. Den 24-årige runningback har i gennemsnit skaffet under fire yards per løb (3,6 for at være præcis), hvilket er en hel yard mindre end sidste år (4,6 yards per løb).

Dermed er det blot blevet til 411 yards, hvilket er mere end en halvering i forhold til de 973 yards han løb for i fjor. Ravens som hold løber dog for flere yards per kamp end i 2017, så det har primært været en personlig nedtur for Collins.

Med Collins’ uheldige exit på sæsonen får Baltimore en ekstra plads i truppen. Den bliver brugt på en anden runningback, nemlig Kenneth Dixon, som blev placeret på injured reserve tidligere på sæsonen. 24-årige Dixon pådrog sig en knæskade mod Buffalo Bills i spilleuge et, men er endelig blevet klar.

Starteren på runningback-positionen i Baltimore hedder dog Gus Edwards. Den 23-årige rookie blev ikke valgt i dette års draft, men han har været lidt af et fund for Ravens. Edwards har kun fået væsentlig spilletid de sidste to uger, men her har han sat sit præg på begge opgør.

Edwards har løbet for mere end 100 yards i begge opgør og har snittet mere end 5,7 yards per løb. Det er ganske enkelt fremragende, og sammen med quarterback Lamar Jackson har de to rookies udgjort et underholdende løbeangreb. Den tendens skal forsøges opretholdt mod et dårligt Falcons-forsvar søndag kl. 19 dansk tid.