Baltimore Ravens’ ledelse slog fast med syvtommersøm, at de har i sinde at beholde Lamar Jackson i folden.

Rygterne har længe svirret om Lamar Jacksons fremtid efter en tumultarisk sæsonafslutning i Baltimore. Lamar Jackson beskadigede som bekendt sit knæ i Ravens’ kamp mod Denver Broncos i 13. spillerunde og han kom ikke i aktion igen, selvom de første indikationer var, at han nok skulle blive klar til sæsonafslutningen.

Kombineret med at Lamar Jacksons nuværende aftale med Baltimore Ravens udløber til foråret, er han blevet et varmt navn på rygtebørsen, hvor bl.a. New York Jets meldes interesserede.

I kølvandet på Baltimore Ravens’ dramatiske slutspilsnederlag til Cincinnati Bengals har cheftræner John Harbaugh og sportsdirektør Eric DeCosta kommenteret på rygterne. På et fælles pressemøde understregede de begge, at de vil gøre alt, der står i deres magt for at beholde Lamar Jackson i Baltimore:

“Der skal to til at danse tango, men jeg vil mene, at Lamar (Jackson) og jeg har en god relation. Kontraktforhandlingerne er en byrde for os begge to, og det bliver en stor lettelse, når vi kommer i mål”, udtalte Eric DeCosta, mens John Harbaugh også understregede, at han ser Lamar Jackson som fremtidens mand i Baltimore:

“Lamar Jackson er vores mand. Vi har gjort alt i vores magt for at konstruere et angreb, som passer til ham og hans forcer. Han er en fantastisk og talentfuld ung mand. Han har kun ét mål i livet, og det er at vinde, uanset hvad det koster. Det er sådan en type, vi ønsker at bygge vores hold omkring – også i fremtiden”, betonede John Harbaugh.

Baltimore Ravens valgte Lamar Jackson med det 32. valg i 2018-draften og der gik ikke længe, før han overtog rollen som startende quarterback fra Joe Flacco. I de seneste fire sæsoner har Lamar Jackson kastet 11.008 yards, 95 touchdowns og 35 interceptions, mens han også har løbet for 3.742 yards og 19 yderligere touchdowns. Dertil blev Jackson kåret som ligaens mest værdifulde spiller i 2019.