Baltimore Ravens’ Matthew Judon ser frem til 2019-sæsonen med store forventninger.

Baltimore Ravens har mistet en række forsvarsprofiler i løbet af foråret, og særligt tabene af Terrell Suggs og Za’Darius Smith kan få alvorlige konsekvenser for NFL’s bedstrangerede forsvar anno 2018. Det skyldes, at enheden umiddelbart ser tynd ud på pass rush-fronten.

Således er der lagt op til, at andre og mindre profilerede spillere skal træde i karakter. I den forbindelse er 27-årige Matthew Judon udset en væsentlig rolle, hvortil flere lokale allerede sammenligner den højlydte og underholdende spiller med sin forgænger – Terrell Suggs:

– I spørger mig om det hvert seneste år, og svaret er det samme: Jeg bliver ved med at være mig selv – jeg kommer til at fyre jokes af, smile og have det sjovt. Jeg vil ikke forcere en lederskabsrolle, udtalte Matthew Judon i forbindelse med et pressemøde.

Matthew Judon noterede sig for syv sacks i 2018-sæsonen, men hovedpersonen forventer alligevel væsentligt mere af sig selv i den forestående sæson:

– Jeg vil være den bedste edge-forsvarsspiller i NFL, og derfor skal jeg føre NFL i sacks. Det er min personlige målsætning, slutter Judon.