San Francisco har sikret sig en starter til den offensive linje.

Ravens har valgt at skille sig af med Jeremy Zuttah, som har startet 117 kampe i NFL.
Det er en win-win deal. 49ers får en dygtig center, og Ravens får et draft pick for en spiller, de ville have fritstillet.
Zuttah var rangeret som ligaens 13. bedste center af ProFootballFocus, så det er slet ikke en dårlig handel for San Francisco 49ers, der før i dag startede med Daniel Kilgore, der er rangeret som nummer 30 på samme liste.
Det hjælper også, at 49ers nærmest fik ham gratis. Alt hvad de skulle gøre, var at sende deres 6. rundevalg (#186) til Ravens, så ville Ravens sende deres (#198) tilbage sammen med Zuttah.


Ravens havde planer om at fritstille Zuttah, hvilket allerede var blevet lækket og skrevet på nyhedsmedier rundt omkring. Med Zuttahs kontrakt ude af verden, ville Ravens spare $3.5 mio dollars mod salary cappen. Men inden papirerne blev underskrevet, kontaktede 49ers holdet, og tilbød at overtage Zuttah og hans kontrakt.
Hos 49ers kommer han til at spille under Kyle Shanahan, som lægger stor vægt på forholdet mellem centeren og quarterbacken. Derfor var opgraderingen kærkommen.