Baltimore Ravens har forlænget kontrakten med sidste års startende safety Chuck Clark.

Chuck Clark har skrevet under på en treårig aftale til værdi af cirka 108 millioner danske kroner.

Dermed fortsætter Baltimore Ravens med at investere i forsvarets bagerste geledder. Sidste februar forlængede Eric DeCosta og co. med cornerback Tavon Young, mens de skrev kontrakt med Earl Thomas i free agency i fjor. Endelig tilknyttede Ravens også Marcus Peters i oktober, som ligeledes skrev under på en stor kontraktforlængelse i slutningen af 2019.

Chuck Clark overtog rollen som startende strong safety i oktober 2019, da Tony Jefferson blev knæskadet og missede resten af sæsonen. Den 24-årige safety imponerede stort på banen og overtog ligeledes ansvaret for at kommunikere de defensive spilkald til de øvrige forsvarsspillere.

Det bliver interessant at se, om nærværende kontraktforlængelse får betydning for Tony Jeffersons fremtid hos Baltimore Ravens. Jefferson står med det femte største “hit” mod Ravens’ lønloft i 2020 – og med Clarks forlængelse in mente kan det være på tide at sende Jefferson videre i systemet.

Chuck Clark blev valgt i sjette runde af draften i 2017 – og kan nu betegnes som en sand solstrålehistorie i NFL. Clark sluttede grundspillet anno 2019 med 73 tacklinger, to forcerede fumbles og en interception.

Skriv en kommentar