Baltimore Ravens fortsætter med at investere i forsvarets bagerste geledder.

Baltimore Ravens og Jimmy Smith er nået til enighed om en etårig kontraktforlængelse, der potentielt og afhængigt af diverse præstationsbetingede klausuler kan indebringe sidstnævnte 30 mio. danske kroner.

Således fortsætter Eric DeCosta med at investere i forsvarets bagerste geledder. Tilbage i oktober 2020 forlængede Ravens kontrakten med forsvarsprofilen Marlon Humphrey, der blev belønnet med en femårig aftale til værdi af cirka 600 mio. danske kroner. Tidligere har Ravens også genforhandlet aftalen med slot cornerback Tavon Young.

Jimmy Smith blev valgt af Ravens i første runde af 2011-draften, hvortil han har brugt hele sin karriere i Baltimore. I skrivende stund står Jimmy Smith noteret for 118 kampe med 346 tacklinger, 14 interceptions og to scoringer som følge.

Inden sæsonstart – anno 2020 – var Jimmy Smith tiltænkt en relativt mindre rolle på Ravens-forsvaret. Men et løbende og voksende antal skader i forsvarets bagerste kæder har betydet, at Jimmy Smith har spillet 11 kampe i 2020-sæsonen, hvortil han har leveret 25 tacklinger og et sack.