Outside linebacker Pernell McPhee fortsætter i Baltimore Ravens på en etårig kontrakt. Han havde tre sacks i syv kampe for Ravens i 2019.

Baltimore Ravens bliver betegnet som en af favoritterne til at vinde Super Bowl i denne sæson, og nu har de forsvarende AFC North-mestre sikret lidt mere dybde på et i allerede stærkt forsvar.

Edge rusher Pernell McPhee, der missede størstedelen af 2019 på grund af en overrevet biceps-muskel, har forlænget sin aftale med Ravens, så han også er at finde i klubben i denne sæson. Det bekræfter Baltimore på Twitter.

Det er endnu ukendt, hvor meget McPhee får i løn på den nye kontrakt.

Den snart 32-årige outside linebacker havde noteret sig for tre sacks og seks QB hits i syv kampe for Ravens i sidste sæson, før han blev skadet for resten af sæsonen. Han er desuden en dygtig spiller mod løbet. På grund af sin fremskredne alder har McPhee dog ikke den samme fart og eksplosivitet som tidligere.

Pernell McPhee blev draftet af Ravens i femte runde af 2011-draften og spillede i Baltimore frem til 2014, hvor han underskrev en lukrativ aftale med Chicago Bears. Siden har han også været forbi Washington Redskins, før han vendte tilbage til Ravens.

Han står noteret for 34 sacks i karrieren og vandt Super Bowl XLVII med Ravens.