Ravens’ forsvar har været velspillende de sidste par år, og derfor har holdet valgt at forlænge kontrakten med deres defensive koordinator Don “Wink” Martindale, så den gælder i yderligere tre år.

Ravens’ forsvar fik en svær start på 2019-sæsonen, men som sæsonen skred frem vendte forsvaret tilbage til sit topniveau, og forsvaret sluttede i top 5 hos analysesitet Football Outsiders. Det var andet år i træk, at Ravens’ forsvar sluttede i top 5 hos Football Outsiders, og strategen bag det stærke Ravens-forsvar belønnes nu for det gode arbejde.

Den defensive koordinator Don “Wink” Martindale har fået en treårig kontraktforlængelse, der gør ham til ligaens bedste betalte defensive koordinator, melder NFL Networks Ian Rapoport.

56-årige “Wink” blev forfremmet til defensiv koordinator for to år siden efter at have været holdets linebacker-træner siden 2012. Hans hyperaggressive stil med flere blitzes end noget andet hold i ligaen har skabt et dynamisk og opportunistisk forsvar, og det er ikke gået ubemærket hen rundt omkring i ligaen.

Martindale blev interviewet af New York Giants i deres trænersøgen efter 2019-sæsonen, og Martindale kunne ligne en fremtidig head coach, hvis han fortsætter de gode takter hos Ravens.