Når Baltimore Ravens tager hul på næste sæson, så har Lamar Jackson stort set det samme receiverkorps. Holdet har netop lavet en ny aftale med Nelson Agholor, og dermed er tre af quarerbackens fire topreceivere fra sidste sæson klar til endnu en omgang.

Baltimore Ravens lignede længe det bedste bud på en Super Bowl-vinder, og ligner en af de absolut største favoritter til at gå hele vejen til næste sæson. En af brikkerne på Ravens’ farlige offensiv er 30-årige Nelson Agholor, og han har valgt at forlænge sin aftale med holdet, og dermed bliver han ikke free agent. Det betyder, at Lamar Jackson får kontinuitet i offensiven og nu er tre af hans fire favorit-receivere fra sidste sæson på kontrakt igen til efteråret.

Nelson Agholor greb 35 bolde for 381 yards og scorede fire touchdowns i sin første sæson med Ravens. Dermed holder holdet fast i deres mest rutinerede receiver.

Eagles valgte Nelson Agholor i første runde af draften i 2015, som han greb 375 bolde for og fik 4627 yards og 35 touchdowns. Han har siden være forbi Raiders og Patriots, inden turen gik til Ravens.