Marcus Peters ser frem til at vende på banen efter sin alvorlige knæskade i fjor.

I 2021 måtte John Harbaugh sande, at én ulykke sjældent kommer alene. Baltimore Ravens’ titelambitioner druknede i et regulært skadeshelvede, hvor flere profiler nærmest ikke nåede at betræde grønsværen, før sæsonen var forbi.

Én af disse var Marcus Peters, der rev sit korsbånd over kort inden sæsonstart. Den 29-årige cornerback var en hjørnesten i Ravens’ forsvar, hvortil han blev udnævnt til sit andet All Pro-førstehold i 2019 efter holdets forrygende sæson.

Peters er fortsat undervejs med sin genoptræning og fredag kunne have give en opmuntrende melding til The Athletic om sin progression:

– Jeg har det godt og føler, at jeg er det rigtige sted i min genoptræning. Det går helt klart i den rigtige retning. Jeg kommer ikke til at sætte en slutdato på, hvornår jeg kan være endegyldigt tilbage, men jeg kan love, at når jeg er tilbage, så bliver det for fulde drøn, udtalte Marcus Peters til Jeff Zrebiec, som dækker Baltimore Ravens for The Athletic.

Marcus Peters er kendt som en “ball hawk”, der har en helt særlig evne til at forcere de kampafgørende spil. Dertil har Peters leveret 29 interceptions og scoret fem touchdowns i de seks sæsoner, han har spillet i NFL.