Baltimore Ravens må se bort fra angrebets ubestridte stjerne, når de møder Chicago Bears søndag-aften.

Lamar Jackson kommer ikke i aktion, når Baltimore Ravens gæster Soldier Field og Chicago Bears klokken 19.00 i aften (21.11.21, red.) dansk tid.

Den tidligere MVP er meldt ude på grund af sygdom, som har drillet ham i løbet af ugen. ESPN og NFL Network skriver, at der ikke er tale om coronavirus, som Jackson tidligere har haft.

I Lamar Jacksons fravær skal Tyler Huntley i aktion. Tyler Huntley har tidligere afløst Lamar Jackson (efter Robert Griffin III) i 2020-sæsonen, da han bl.a. kom ind i slutspilsopgøret mod Buffalo Bills. Her ramte Huntley på seks af 13 kast for 60 yards, mens han løb for yderligere 32 yards. Det bliver første gang, at Tyler Huntley starter i NFL.

Tyler Huntley blev hentet ind til Baltimore Ravens inden 2020-sæsonen efter, at han ikke blev draftet. Huntley har tidligere spillet college football for Utah.

Foruden Lamar Jackson må Baltimore Ravens undvære Marquise Brown, Anthony Averett, Jimmy Smith, Brandon Williams, Miles Boykin og Cedric Ogbuehi, der alle har været tvivlsomme frem til aftenens opgør.

Det er dårligt nyt for Baltimore Ravens, som led et overraskende nederlag til Miami Dolphins i tiende spillerunde. Lamar Jackson har været fundamental for holdets hidtidige succes i 2021 og hvis Ravens taber til Bears i aften, risikerer de at blive overhalet inden om i den konkurrencedygtige AFC North-division.