Baltimore Ravens’ sæson er gået på hæld efter slutspilsnederlaget til Buffalo Bills.

Baltimore Ravens led en hård skæbne i nat, da angrebet blev holdt til tre point og Lamar Jackson måtte udgå med en hjernerystelse i slutspilsnederlaget til Buffalo Bills. Læs mere om opgøret her på Gul Klud.

På det efterfølgende pressemøde konstaterede Ravens’ cheftræner John Harbaugh, at hans mandskab – navnlig angrebet – ikke leverede det tilstrækkelige niveau:

– Nederlaget er en svær pille at sluge. Vi var godt klar over, at vi skulle levere en helstøbt præstation, hvis vi skulle slå Bills og avancere til AFC-mesterskabskampen. Men det gjorde vi ganske enkelt ikke i dag, udtalte John Harbaugh.

Det har været en skizofren sæson for Baltimore Ravens, som i perioder har set ustoppelige ud, men i andre kampe har været skræmmende ineffektive. Harbaugh italesatte – i den forbindelse – sin store respekt for holdets evne og vilje til at rejse sig i modvinden:

– Jeg er meget stolt af vores spillere og trænere. Vi har oplevet modgang i store dele af sæsonen, men alligevel beviste vores spillere, at de har en særlig karakter- og viljestyrke. Selv i dag – hvor vi ikke leverede varen – kæmpede gutterne til sidste blodsdråbe. Det er med oprejst pande, at vi forlader Buffalo i dag, understregede John Harbaugh.

Baltimore Ravens har en række ubesvarede spørgsmål, som skal løses i de kommende par måneder. Holdets to prominente linebackere Matthew Judon og Yannick Ngakoue og receiver Willie Snead står med kontraktudløb. Samtidig er ledelsen eftersigende i færd med at forhandle en ny og længerevarende aftale på plads med Lamar Jackson.