Baltimore Ravens’ trænerstab ryddede bordet til det prestigefyldte NFL Honors.

John Harbaugh blev kåret til årets cheftræner, mens offensiv koordinator Greg Roman vandt prisen som årets bedste assisterende træner.

Det er første gang nogensinde, at en cheftræner fra Baltimore Ravens løber den fornemme hæder. Med Harbaugh ved roret leverede Ravens et forrygende grundspil med 14 sejre og kun to nederlag. Det var Ravens’ bedste grundspil nogensinde.

Særligt holdets angreb var skræmmende dynamisk og effektivt. Lamar Jackson og co. scorede i gennemsnit 31,9 point pr kamp, hvilket var flest i NFL.

Hertil leverede angrebet også historisk mange løbede yards pr. kamp med 204,8 i gennemsnit pr. kamp. En stor del af æren for den bedrift tilfalder netop Greg Roman, som er hjernen bag det dynamiske angreb.

John Harbaugh skal også have cadeau for, at Baltimore Ravens’ forsvar rejste sig og blev en force efter en sløv start. Forsvaret rangerede som det sjette dårligste i NFL efter fem spillerunder – men sluttede som det fjerde bedste i ligaen.

Det var to suveræne sejre for Ravens’ trænerduo. John Harbaugh modtog 27,5 af 50 stemmer, mens Greg Roman modtog 41 af 50 stemmer.


Skriv en kommentar