Der er blevet analyseret flittigt og kritisk på Lamar Jacksons ukonventionelle spillestil inden 2019-sæsonen. Men med gårsdagens magtdemonstration har Lamar Jackson foreløbigt lagt en dæmper på skepsissen.

Baltimore Ravens udraderede som bekendt Miami Dolphins’ tandløse mandskab med 59-10, hvortil Lamar Jackson ramte på 17 af sine 20 kast for 324 yards og fem touchdowns. Jackson benyttede det efterfølgende pressemøde til at italesætte sine kritikere:

– Vores angreb, forsvar og special teams kom for at spille. Vi spillede som en enhed. Den offensive linje spillede forrygende, hvilket gav mig tid til at finde åbningerne i deres forsvar. Det var ikke en dårlig præstation af en såkaldt running back, udtalte Lamar Jackson.

Foruden Lamar Jacksons præstation vil gårsdagens sejr i høj grad blive husket som en mindeværdig aften, hvor flere af Ravens’ nye profiler leverede varen.

Således løb nytilkomne Mark Ingram for 107 yards og to touchdowns, rookie receiver Marquise “Hollywood” Brown greb fire bolde for 147 yards og to touchdwns og Earl Thomas forcerede sin første interception i en Ravens-uniform.