Baltimore Ravens har fået endnu en runningback i stalden i form af J.K. Dobbins – og Mark Ingram vil tage sig godt af sin nye holdkammerat.

Baltimore Ravens valgte Ohio States runningback J.K. Dobbins i anden runde af 2020-draften. I Baltimore bliver Dobbins en del af et solidt korps af runningbacks – bestående af Mark Ingram, Gus Edwards og Justice Hill.

Gruppens veteran – Mark Ingram – medvirkede senest i et interview via NFL Network, hvor han fortalte om sin begejstring for valget af J.K. Dobbins:

“Jeg er vild med den unge fyr (Dobbins, red.) – og jeg har fulgt med i hans college-karriere i et stykke tid. Han bliver en rigtig god runningback i NFL,” udtalte Mark Ingram.

J.K. Dobbins var særdeles produktiv i sin college-tid hos Ohio State, hvor han løb for 4.459 yards og 38 touchdowns fra 2017-2019. Nu vil Mark Ingram sørge for, at tage Dobbins under sine vinger i NFL:

“Kort tid efter at han (J.K. Dobbins, red.) var blevet valgt, tog han kontakt til mig. Han skrev, at han var klar til at komme til Baltimore – og at han ville gøre sit ypperste for, at vi kan vinde mesterskabet næste år. Det siger meget om hans tilgang og attitude. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og vise ham vejen i NFL. Vi kommer til at have ligaens bedste runningback-gruppe” udtalte Mark Ingram.

Anført af ligaens regerende MVP Lamar Jackson var Baltimore Ravens’ angreb ét af NFL’s bedste i fjor. Ravens-ngrebet leverede flest point pr. kamp (31,9) og næst flest yards pr. kamp (414,8, red.).