Ronnie Stanley og Baltimore Ravens forhandler stadigvæk om en ny langvarig kontraktforlængelse.

I den seneste sæson kronede Ronnie Stanley sin seneste opadgående præstationskurve ved at blive udnævnt til det prestigefyldte All Pro-førstehold. Dermed kom Stanley i fornemt selskab med Jonathan Ogden som de eneste tackles fra Baltimore Ravens, der har opnået den hæder.

Ronnie Stanley har blot et enkelt år tilbage af sin rookie-aftale med Baltimore Ravens. Parterne har påbegyndt forhandlingerne – og Stanley er fortrøstningsfuld:

“Jeg er fortrøstningsfuld (…) når tiden er inde, finder vi en løsning,” udtalte Ronnie Stanley via en videokonference med lokale journalister.

Baltimore Ravens’ general manager Eric DeCosta har ligeledes forholdt sig optimistisk til, at parterne finder en fælles løsning. Der skal dog ikke herske tvivl om, at Ronnie Stanley ønsker at blive anerkendt og betalt:

“Jeg vil helt sikkert betales efter min værdi. Jeg kender min værdi – og det er vigtigt for mig, at min kontrakt afspejler det. I sidste ende er der dog andre og mere vigtige ting i livet end penge,” sluttede Ronnie Stanley.

Den 26-årige Ronnie Stanley har spillet 56 kampe for Baltimore Ravens, siden han blev draftet med det sjette valg i 2016.