Calais Campbell har fået et forrygende førstehåndsindtryk af Baltimore Ravens’ trænerstab – og af Lamar Jackson.

Baltimore Ravens leverede ét af de mest iøjnefaldende træk i foråret, da de – for blot et femterundevalg – hentede den erfarne forsvarsprofil Calais Campbell fra Jacksonville Jaguars.

Calais Campbell fortalte på daværende tidspunkt om sin begejstring over at være havnet i Baltimore, som har en stolt tradition for stærke forsvar. Denne begejstring er ikke blevet mindre udtalt efter de første par måneder hos sit nye mandskab:

“Jeg elsker det (Ravens’ forsvarssystem, red.). Han (Don ‘Wink’ Martindale, red.) er dygtig, kreativ og han forstår at bringe sine spillere i de bedst mulige situationer på banen. Det er et ekstremt komplekst forsvarssystem, men han formår at simplificere det for os,” udtalte Calais Campbell i et nyligt interview med Baltimore Ravens’ hjemmeside.

Sæsonforberedelserne har – som bekendt – været vanskeliggjort af den igangværende pandemi med dertilhørende restriktioner og sundhedskrav. Calais Campbell er i den forbindelse tilfreds med, at NFL og NFLPA nu er nået til enighed om en aftale, som muliggør den kommende sæson:

“Jeg har endnu til gode at møde mine holdkammerater – og lære dem at kende ordentligt. Det har været relativt kompliceret at være én af ‘de nye’ i truppen, men trænerne og spillerne har været fantastiske til at inkludere os. Nu ser jeg frem til at komme ind i vores faciliteter, styrke relationerne på tværs og arbejde frem til den kommende sæson,” udtalte Calais Campbell.

Endelig delte Calais Campbell sit førstehåndsindtryk af Lamar Jackson – som ifølge Campbell er én af de hårdest arbejdende spillere, han nogensinde har truffet:

“Han (Lamar Jackson, red.) er usædvanligt motiveret. Vi er alle klar over, at han er et atletisk naturtalent, men det er først nu, at jeg forstår, hvor meget arbejde han lægger for dagen. Han er utvivlsomt én af de hårdest arbejdende spillere i ligaen. Det viser sig bl.a. ved, at han er ekstremt velforberedt – selv til de mindste aktiviteter. Jeg ser en spiller, som er drevet af noget særligt – og som fokuseret på at blive den bedste spiller i NFL,” vurderede Calais Campbell.

Calais Campbell har 13 sæsoner i NFL under bæltet og han står foreløbigt noteret for 647 tacklinger, 88 sacks og tre interceptions. Han er senest blevet rangeret blandt de 100 bedste spillere i ligaen af NFL Network.