Andreas Knappe fik 23 spil på banen i nat og var på banen under Atlanta Falcons’ eneste touchdown.

Danske Andreas har ikke fået helt fået den spilletid, vi håbede på eller regnede med i preseason, men i Atlanta Falcons’ fjerde preseasonkamp mod Jacksonville Jagurs i nat, var den offensive tackle på banen i 23 offensive spil.


Det er det klart højeste antal af snaps, som danskeren har været på banen i sin tid i NFL. Knappe spillede på samtlige offensive spil i anden halvleg og gjorde fint væsen af sig. Falcons-angrebet var ikke specielt imponerende, men holdet scorede sit eneste touchdown med Knappe på banen i nederlaget på 13-7.
Andreas Knappe ligner desværre ikke en spiller, der får en plads i de forsvarende NFC-mestres endelige trup på 53 mand. På den positive side melder flere lokale medier og journalister om gode chancer for, at den danske viking får en plads på holdets practice squad.
Dermed vil han blive træningsspiller i Atlanta og træne med holdet på lige fod med alle de andre, han vil dog ikke være med på kampdag. Men skulle Knappe imponere, eller står Atlanta pludselig og har brug for udskiftning på offensiv tackle, er danskeren det bedste bud på ‘next man up.’

1 KOMMENTAR

  1. Ser desværre meget svært ud for Knappe efter Falcons traded sig til offensive Tackle Ty Sambrailo fra Broncos for Falcons 5 pick i ’18 draft.
    Det må antages at Falcons ikke bruger draft Pick på en spiller som ikke kommer på holdet så kort før holdene skal skæres ned til de 53 mand.

Comments are closed.