Julio Jones mener ikke, at han har en fremtid hos Atlanta Falcons.

Atlanta Falcons og Julio Jones har kurs mod en skilsmisse. Det står klart efter, at hovedpersonen selv har udtalt, at han forventer et skifte væk fra Georgia i den nærmeste fremtid.

Julio Jones medvirkede her til aften i FOX’ program “Undisputed”, hvor han blev forholdt rygterne om sin fremtid. Her understregede Julio Jones – utvetydigt – at han er er ‘færdig i Atlanta’. Derudover udtalte Jones, at han ønsker at skifte til en af de nuværende titelbejlere.

I kan se klippet fra Undisputed nedenfor:

I kølvandet på nyhederne har NFL Networks Ian Rapoport skrevet, at Julio Jones længe har ønsket et skifte væk fra Atlanta Falcons. Faktisk er det flere måneder siden, at Julio Jones indgav en formel anmodning Falcons’ sportslige ledelse om et skifte væk.

Dertil har flere medier – bl.a. førnævnte NFL Network – skrevet, at New England Patriots lægger i kakkelovnen til et bud på Julio Jones. Bedømt på Jones’ seneste kommentarer kan der rejses tvivl om, hvorvidt Patriots bliver hans endedestination, eftersom de – trods seneste investeringer i truppen – ikke kan regnes som titelbejler for nuværende.

Læs mere om New England Patriots’ interesse i Julio Jones her.

Julio Jones er en af de bedre receivere i NFL’s nyere historie. I løbet af sine 135 kampe for Atlanta Falcons har han grebet 12.896 yards og scoret 60 touchdowns.