Vi har overstået de første 3 uger, og nogle hold har skuffet, mens andre har imponeret på flere måder. Læs her hvilke statistikker der springer i øjnene efter de første tre uger.

1.Kun 2 quarterbacks har startet alle tre kampe og ikke kastet en interception. Det drejer sig om Dak Prescott og Carson Wentz som begge er rookies. En imponerende start på NFL karrieren.

2.  Dak Prescott har imponeret i de første tre runder, og har scoret to touchdowns, som han har løbet ind. Den sidste til at score to rushing touchdowns i sine tre første kampe: RG3.

3. Ryan Fitzpatrick havde en hård dag imod Chiefs og kastede hele 6 interceptions. Det er dog ikke første gang, at en quarterback hos Jets har gjort det. Legenden Joe Namath gjorde det hele tre gange i sin karriere hos Jets.

4. Joe Flacco kastede ingen touchdowns i søndagens kamp mod Jaguars. I sine 125 kampe for Baltimore Ravens, er han gået fra banen hele 28 gange uden at kaste et touchdown.

5. San Francisco nedslagtede i 1.runde L.A Rams. Dog er det blevet hverdag igen for 49’ers, der de sidste 6 quarters har tabt 70-30.

6. Denver Broncos forsvar er skræmmende og specielt, hvis vi kigger på de sidste 5 opgør, de har spillet. Modstanderne i de kampe har været Andrew Luck, Cam Newton 2 gange, Andy Dalton og Tom Brady. Disse 4 quarterbacks har kastet 3 touchdowns, mens forsvaret har intercepted dem 6 gange, IMPONERENDE!

7. Cam Newton havde en svær kamp søndag mod Vikings, hvor han blev sacket 8 gange og kastede 3 interceptions. I kampe hvor Newton kaster mere end 2 interceptions er hans record 4-13.

8. Cody Kesler havde en hård start på sin kamp mod Miami. De første tre spil for rookien, var en delay of game straf, hvorefter han to gange fumblede bolden.

9. Drew Brees har haft en flot og lang karriere og kastet for tredjeflest yards nogensinde. Dog er han nok ikke glad for, at han er den quarterback, der har tabt flest kampe hvor han har kastet for mere end 300 yards. 19 gange er det sket for Brees, nummer to på listen er Atlantas Matt Ryan.

10. Trevor Siemian har fået en flyvende start i Denver Broncos. I søndagens kamp completede han ALLE sine kast når han kastede dybere end 10 yards. Det gjorde han 8 gange, hvor to af disse kast var touchdowns.

11. Er dit hold 0-3 og håber du stadig på at se dem i playoff, så er sandsynligheden ikke stor! Siden 1990 er kun 3 hold startet 0-3, og gået videre til slutspilskampene i januar….