Rookie receiver Marvin Harrison Jr. er nu officielt NFL-spiller. Torsdag underskrev han karrierens første kontrakt.

Arizona Cardinals havde principielt førstevalg på alle spillere i årets, der ikke var quarterbacks.

Da Bears, Commanders og Patriots med pick 1, 2 og 3 havde taget hver deres quarterback, var det Cardinals’ tur til at drafte, og de valgte wide receiver Marvin Harrrison Jr. med pick 4.

Den tidligere superstjerne på collegeholdet Ohio State og søn af Colts legenden med samme navn, har nu også sat sit underskrift på en fireårig kontrakt med den indbyggede femteårs-option, det fortæller José M. Romero fra Arizona Republic.

Kontrakten er fuldt garanteret og har en samlet værdi af 35,4 millioner dollars, med 22,5 millioner dollars i hånden. Så mon ikke den unge Harrison har råd til et nyt hus og en fin bil, når han rykker teltpælene til Phoenix-området.

Harrison har dog allerede været i ørkenen, for han deltog på holdets nyligt afholdte træningslejr for rookies og nytikomne, og har den seneste uge deltaget i klubbens OTAs, der er en slags frivillige træninger, men hvor de fleste spillere er til stede, inklusiv danske Hjalte Froholdt.

Den 190 cm høje og 95 kg tunge receiver med det adrætte udseende og glidende bevægelser vandt Biletnikoff prisen sidste år i college, de gives til landets bedste wide receiver. Han vandt også bedste prisen for bedste angrebsspiller i sin college-konference og – naturligvis fristes man til at sige – konferencens pris som bedste Wide Receiver efter at ført Ohio State med 67 grebne bolde for 1.211 yards og 14 touchdowns i bare 12 kampe.

Han blev også udvalgt til førsteholds All-American, svarende til collegesportens All-star hold for andet år i træk, og var nomineret til Heisman trofæet, som den bedste spiller i collegerækkerne på tværs af alle positioner.