Det var en ærgerlig nyhed for Andreas Knappe, da Denver Broncos mandag fritstillede ham. Men danskeren tager det med ophøjet ro.

“Jeg fokuserer bare på at komme tilbage til 100% så hurtigt som muligt”, det fortæller Andreas Knappe, da Gul Klud fanger ham onsdag morgen.

Den danske lineman fik mandag den ærgerlige besked, at han på grund af en skade bliver fritstillet af Denver Broncos.

Klubben har ellers været glade for den store dansker, der også har været en populær figur i omklædningsrummet og lokalsamfundet.

Desværre er Knappe løbet ind i en endnu en skade, om omend den ikke virker slem, så er det igen helbredet, der er skyld i at NFL-karrieren er sat på standby.

“Jeg fik en lille skade, og det er ikke helt hensigtsmæssigt lige nu for Broncos at holde fast i mig”, fortæller Andreas Knappe, der havde en såkaldt futures contract med klubben.

“Jeg har ikke nogen aftale med dem, men der er et par andre klubber, som jeg og min agent har kontakt med” siger den store mand fra Silkeborg, og fortsætter: “Men pt fokuserer jeg bare på at blive 100% klar så hurtigt som muligt så jeg kan komme tilbage på et hold. Der har været et par stykker der har ringet, så det er det eneste jeg kan gøre.”

Andreas Knappe har endnu sit første snap til gode i en grundspilskamp, men har været på banen for både Redskins og Broncos i pre-season-kampe. Han har levet en omtumlet karriere i sine små to år i NFL, hvor han har været på practice squad hos Atlanta Falcons, Washington Redskins, Indianaplis Colts og Denver Boroncos.