I denne uge spilles der hele to mandagskampe, hvor Bills tager imod Titans kl 01.15, og Eagles spiller hjemme mod Vikings kl 02.20 dansk tid. I det tidlige af de to opgør tørner to AFC-mandskaber sammen. Titans er en smule under pres efter et nederlag, og Bills er flyvende efter en dominerende præstation.

Se kampen direkte, forskudt eller på 40 minutter tirsdag morgen med NFL Gamepass – Prøv det gratis!

Læs også: Optakt til Eagles vs Vikings

Det er femte år i træk at disse to mandskaber mødes. Buffalo vandt de første to af kampene, og Titans trak det længste strå i deres seneste to møder. I 2020 smadrede Titans og Derrick Henry Bills med hele 26 points forskel, men de andre opgør er alle endt tæt.

Selvom begge mandskaber vandt deres division i 2021, så er der alligevel en kolossal forskel på, hvor pilen peger hen i denne sæson for de to mandskaber. Bills er de flestes favorit til at ende i Super Bowl, og de har fået en masse stærke tilføjelser på holdet, bl.a. Von Miller, der viste skræmmende niveau i første spillerunde. Titans har derimod skilt sig af med deres bedste receiver AJ Brown og lignede langt fra et slutspilshold i den første kamp i sæsonen.

Titans tabte noget overraskende deres første kamp i sæsonen til Giants på hjemmebane, hvor de brændte et field goal til sidst i kampen. Titans så især sårbare ud imod løbespillet, hvor de tillod hele 238 yards til Saquon Barkley og co. Bills var anderledes suveræne i deres første kamp, hvor de ødelagde de forsvarende mestre Rams i Los Angeles. Josh Allen lignede præcis den MVP-favorit vi forventede, og leverede en magtdemonstration imod et ellers stjernespækket Rams forsvar.

Titans skal forsøge at holde Bills angreb væk fra banen, med et godt løbespil anført af Derrick Henry. Henry havde dog ikke en særligt iøjnefaldende første kamp med under fire yards pr. løb og 82 yards i alt imod Giants. Hvis Titans vil gøre sig forhåbninger om at vinde mod Bills, så skal Henry have mere succes. En statistik, der for alvor siger noget om, præcis hvor dominerende Henry har været over de seneste par sæsoner er, at han er den eneste spiller, som har 100 yards pr. kamp i gennemsnit i ligaen siden 2018, Vildt! Henry har det generelt også godt mod Bills, hvor han i de fire opgør siden 2018 har løbet for 334 yards og seks touchdowns.

Nyt på skadesfronten

Bills er uden Ed Oliver, mens både receiver Gabriel Davis og cornerback Dane Jackson er tvivlsomme. Hvis ikke Gabriel Davis kan spille, så kommer Bills helt sikkert til at mangle et stærkt offensivt våben. I første kamp mod Rams scorede han nemlig sæsonens første touchdown, og producerede 88 yards.
Titans er uden cornerback Kristian Fulton, runningback Dontrell Hilliard og deres offensive tackle Jemarco Jones. Ligesom Gabriel Davis for Bills, så var Hilliard også et vigtigt offensivt våben for Titans i første runde, hvor han greb tre bolde for 61 yards og to touchdowns. Samtidig kan det også gøre ondt på Titans at Kristian Fulton ikke spiller, da han er en af deres bedste cornerbacks. Derudover er receiveren Kyle Phillips tvivlsom til opgøret.

Hold øje med…

Kan Titans stoppe Josh Allen?

Bills og Josh Allen så skræmmende gode ud imod Rams forrige torsdag. De skabte hele syv yards pr. spil, og konverterede næsten samtlige tredje downs. Uheldigvis for Titans, så gav de næstflest yards op pr. spil i første spillerunde, og der må alligevel siges at være lidt forskel på Josh Allen og Daniel Jones. Titans er nødt til at finde en måde at stoppe blødningen på, for det er ikke et hold, der pt. har de offensive kvaliteter til at vinde en kamp 38-35. På den lyse side for Titans forsvar, så lykkedes de rigtigt fint med at lægge pres på quarterbacken i deres første kamp, hvor de lavede fem sacks og ramte Daniel Jones hele otte gange. Titans har en håndfuld spillere, der sagtens kan finde vej til quarterbacken så som: Bud Dupree, Rashad Weaver og ikke mindst Jeffery Simmons. Fx har Simmons hele seks sacks i sine seneste tre NFL-kampe, hvilket er mest i hele ligaen. Bills’ offensive linje så også meget stærk ud i første spillerunde, hvor de godt nok tillod to sacks, men mod Aaron Donald er det vel, hvad man kan forvente. Simmons er lige et niveau eller to under Donald, men stadig en spiller Bills er nødt til at holde godt øje med. Imod Rams var det tydeligt en plan at Allen skulle slippe bolden hurtigt, for at pass rushet ikke skulle nå ind til ham, det kan blive Bills’ plan igen. Skal Titans have succes med at stoppe Bills, så er pass rushet en af nøglerne.


Fortsætter Von Miller og Bills defensive linje sin dominans?

Bills’ defensive front, og især Von Miller var ustoppelige imod Rams. Bills lavede hele syv sacks i denne kamp, hvor Miller stod for to af dem. Alle de syv sacks blev lavet helt uden at sende ekstra folk efter Stafford, så det hele kom altså fra presset fra den defensive linje. Titans offensive linje var til gengæld også stærke i deres første kamp, hvor de kun tillod ét enkelt sack. Derfor bliver denne duel også meget spændende at følge med i. Selvom Bills’ defensive linje gerne vil ind og ramme Tannehill, så bliver deres fornemmeste opgave nok at stoppe Derrick Henry. Henry har før været grund nok til, at Bills ikke har formået at besejre Titans, så at stoppe ham bliver utroligt vigtigt for Bills. Med det talent Bills har på den defensive linje, er de også sat op til at kunne stoppe et kæmpe lokomotiv som Henry.


Forudsigelse
Det er svært at blive klog på hvilken forfatning Titans er i, og hvad vi skal forvente os af dem i denne sæson. I første spillerunde mod Giants var det bestemt ikke kønt, og leverer de fra samme skuffe imod Bills, så kan Titans godt se frem til en syngende lussing. Buffalo Bills’ seneste 18 sejre har alle været med mindst 10 point. Det siger også noget om det niveau som Josh Allen og Co. spiller på i øjeblikket. Titans har dog været en modstander, der historisk har voldt Bills ufatteligt mange problemer. Her kan man bl.a. tænke tilbage på det legendariske Music City Miracle opgør, hvor Titans vandt på et kick-off return touchdown i sidste sekund. Ellers bringer opgøret også minder fra de seneste sæsoner, hvor Derrick Henry har tromlet over Bills forsvaret. Dog tror jeg Bills er for godt kørende nu, til at Titans kan drille dem i denne omgang.

Bills vinder 31-17