Lørdag eftermiddag afholdt Gul Klud og podcasten Det Ovale Kontor vores live mock draft, og der blev plads til både trades og et par overraskende valg.

Traditionen tro laver Gul Kluds podcast Det Ovale Kontor en live mock draft, hvor podcast-vært Mathias Sørensen er commissioner og skribenter fra Gul Klud agerer General Managers.

Claus Elming var vært for hele seancen på facebook live, som du kan gense her.

Der skulle foretages en draft for en fuld første runde med 32 picks, hvor trades var tilladt. Og allerede inden draften var i gang, var den første trade på plads, da Los Angeles Chargers byttede deres plads 6 med Washington Redskins placering på nr. 2.

De otte skribenter stod hver især i spidsen for følgende mandskaber:

Teis Joranger
Cincinnati Bengals
Las Vegas Raiders (2 picks)
Green Bay Packers

Dennis Cordsen
Arizona Cardinals
Tampa Bay Buccaneers
Kansas City Chiefs

Victor Risager 
Los Angeles Chargers
Philadelphia Eagles
Seattle Seahawks

 

Alexander Paaske
Washington Redskins
Jacksonville Jaguars (2 picks)
Atlanta Falcons

Nikolaj Sattrup
Detroit Lions
Cleveland Browns
Tennessee Titans
New England Patriots

Anders Kaltoft 
New York Giants
New York Jets
San Francisco 49ers (2 picks)
Baltimore Ravens

 

Magnus Jølnæs
Miami Dolphins (3 picks)
Denver Broncos
New Orleans Saints
Indianapolis Colts

Marc Skafte:
Carolina Panthers 
Dallas Cowboys
Minnesota Vikings (2 picks)

 

Rams, Bears, Steelers, Bills, Colts og Texans har ikke noget valg i første runde i år, men kunne i vores mock draft stadig godt trade sig tilbage ind i første runde. Det gjorde Magnus Jølnæs for Indianapolis Colts, hvor han tradede sig op på Seahawks plads nr. 27.

Du kan lytte til Det Ovale Kontors live mock draft podcast her:

Her har du alle 32 picks fra Gul Klud og Det Ovale Kontors Live Mock Draft:

1. Cincinnati Bengals (Teis) – Joe Burrow, QB, LSU

Joe Burrow er en rigtig præcis quarterback, som derudover kan bevæge sig i lommen, skabe noget med fødderne og er en dygtig improvisator. Han har ikke en superstærk arm at arbejde med, men har masser af andre kvaliteter.

GM Teis Joranger siger:
Cincinnati Bengals har brug for nyt liv i truppen, og det starter på quarterback, hvor Andy Dalton ikke længere er inspirerende nok. Joe Burrow er, i min optik, den klart bedste quarterback i årets draft, og han er manden, der kan føre Bengals tilbage til relevans.

 

2. LA Chargers f/WAS  (Victor) – Tua Tagovailoa, QB, Alabama

Overordnet er Tua et godt talent, der har mange fornuftige ting at arbejde med. Han er god, når han er i rytme, og han kan få lov til at placere sine fødder. Når det sker, er præcisionen god. Derudover har han evnen til at improvisere og skabe noget på egen hånd, hvilket er vigtigt i nutidens NFL. Der er nogle forskellige ting, han kan arbejde på, og så mangler han måske lidt en spidskompetence i sit spil. Sad ude sidste halvdel af 2019-sæsonen med en hofteskade

GM Victor Risager siger:
Der er brug for fremtidens quarterback i LA, og det er Tua Tagovailoa. Skadeshistorikken skræmmer måske nogen, men han kan blive en stjerne, der kan føre et allerede godt Chargers-hold hele vejen. Det er måske lidt dyrt at trade op, men man kan aldrig overbetale for en sand franchise quarterback – og det får Chargers her.

Ikke overraskende blev quarterback Tua Tagovailoa den anden spiller, der blev draftet.
Klik videre til de næste picks i mock draften med knapperne nedenunder.