Jadeveon Clowney er blevet opereret i sit venstre knæ. Det rapporter Houston Chronicles John McClain.

Houston Texans’ defensive end, Jadeveon Clowney, foldede endelig sit store potentiale ud i denne sæson. I fraværet af J.J. Watt var Clowney den store stjerne på et af ligaens bedste forsvar. Med sin imponerende eksplosivitet og fysiske styrke er han tæt på umulig at blokere både i løbespillet, og når han kommer efter quarterbacken.
Efter Clowneys store gennembrud må det derfor være en smule bekymrende, at han efter sæsonen er blevet opereret i sit venstre knæ. Det rapporterer Houston Chronicles John McClain. Der skulle der dog kun være tale om et mindre indgreb.


Med Clowneys skadeshistorik, der blandt andet indeholder en identisk operation i det andet knæ efter hans rookie-sæson, i mente, kan enhver operation ikke bare tages med et gran salt. Vi må i hvert fald håbe, at det ikke er noget, der afholder forsvarsprofilen fra at brillere ved siden af J.J. Watt i 2017 og længere henne i fremtiden.
Jadeveon Clowney startede 14 kampe i sæsonen og præsterede seks sacks, 55 tacklinger og ti ‘passes defensed’. Produktioner er dog ikke i nærheden af at fortælle, hvor stor en betydning han havde for Texans.