New England Patriots-tight end Rob Gronkowski udgik med en rygskade i første halvleg af søndagens sejr over New York Jets. Det forventes ikke, at skaden holder angrebsstjernen ude i en længere periode.

Søndag så det længe ud til, at New York Jets ville hente en overraskende sejr over divisionsrivalen New England Patriots, men Tom Brady og Co. lavede de afgørende spil i sidste ende og snuppede en sejr på 22-17. Quarterbacken var uden sit favoritmål Rob Gronkowski i størstedelen af kampen, efter han udgik af kampen i første halvleg med en rygskade og aldrig vendte tilbage.

Tight enden gik fra banen af egen kraft, og de første meldinger lyder da også på, at skaden ikke er alvorlig. Om det så betyder en uge eller en måned på sidelinjen, er stadig uklart.

Gronk var tvivlsom til opgøret med en brystskade, men spillede syv af 12 offensive snaps, inden han udgik af kampen. Brady missede ham på en dyb seam-rute, og senere kunne Patriots argumentere for et manglende kald for pass interference, da Gronkowski ikke formåede at gribe bolden langs sidelinjen i tæt infight med en Jets-cornerback.

Tight end Martellus Bennett blev behandlet for en fodskade i anden halvleg, men vendte tilbage i kampen. Det er dog ikke usandsynligt, at New England er uden begge sine to dygtige tight ends i næste kamp mod Los Angeles Rams.