Har Bill Belichick trænet sin sidste kamp for Patriots? Og så er en rookie ved at melde sig ind i MVP-diskussionen. Her er 10 ting, vi lærte af uge 10.

1. Undgår Belichick at blive syndebuk?
I skrivende stund er Patriots’ legendariske træner stadig head coach for New England. Det var ellers rygtet, at Belichick ville blive fyret, hvis Patriots tabte til Colts i Frankfurt. Det skete som bekendt – og på rigtig trist manér – men det ser ud til, at Belichick indtil videre klarer skærene. Patriots er gået på bye week og har efter hjemkomsten til USA fyret cornerback Jack Jones, mens quarterback Mac Jones blev bænket i slutningen af nederlaget til Indianapolis.

Læs også: NFL milepæl nået: 50 internationale kampe

2. Stroud melder sig ind i MVP-samtalen
Ja, det virker jo helt vanvittigt at snakke om en rookie i denne sammenhæng, men søndag førte C.J. Stroud endnu en gang Texans til sejr. Denne gang med et game winning drive på udebane mod Cincinnati og Joe Burrow, og Stroud var igen fænomenal. Lige nu er Stroud en sikker Rookie of the Year, men han bejler til MVP – og kan Demeco Ryans blive Coach of the Year?

3. Ravens kollapser mod Browns – åbner AFC North
Baltimore kunne ellers med en sejr have givet sig selv rigtig gode muligheder for at løbe afsted med AFC North. Men en stor pauseføring blev sat over styr, og så vandt Browns til sidst på et field goal, der sender dem på 6-3. Ravens er 7-3. Steelers slog i øvrigt Packers søndag og er OGSÅ 6-3.

4. Nathaniel Hackett er en forfærdelig play caller
Det står faktisk rigtig skidt til for Jets-offensiven, der nu ikke har scoret et touchdown i – hold nu fast – 11 quarters eller 36 angrebsserier. Faktisk har Nathaniel Hacketts angreb kun scoret mere end ét touchdown tre gange i de seneste 17 opgør, hvor han har kaldt spillene. Søndag så man endda hans gode ven Aaron Rodgers tilsyneladende ryste på hovedet af et spilkald. Jets tabte og savner i den grad, at Rodgers bliver sin skade kvit.

5. Cardinals vandt med Kyler tilbage
Endelig var Kyler Murray tilbage for Arizona Cardinals søndag. Og selvom kampen mod Falcons var tæt, så var det meget tydeligt, at det tidligere førstevalg gjorde en forskel. Han er så hurtig og lille, at han kan slippe fra alle, og det viste han gode prøver på søndag, hvor Cardinals fik sæsonens anden sejr. Spørgsmålet er så, hvor meget mere der er i vente for Hjalte Froholdt og co. resten af sæsonen.

Læs også: Hjalte Froholdt får kritik i uge ti

6. 49ers kom tilbage på sporet
Det var ikke til at se, at det var 49ers, der havde tabt tre i træk og Jaguars, der havde vundet fem i træk, da de to hold mødtes i Jacksonville søndag. 49ers smadrede rent ud sagt Trevor Lawrence og hans venner i en kamp, der for alvor viste, at 49ers stadig er blandt Super Bowl-favoritterne i NFC. Men Christian McCaffrey missede touchdown for kamp nummer 18 i træk.

7. Dan Campbell har nogle kæmpe cojones
Det er ikke mange trænere, der ville gå efter den på fjerde down og 2 til sidst i kampen, når man kan tage føringen med et field goal. Men det gjorde Dan Campbell søndag, og det betalte sig. For Chargers og Justin Herbert så aldrig bolden igen, og så kunne Lions juble over en sejr på 41-38 i en af ugens mest underholdende kampe. Og Brandon Staleys trænersæde blev lige en smule varmere.

8. Cowboys smadrer Giants – igen
I første spilleuge blev det til 40-0 til Cowboys på udebane i New York. I denne uge returopgør scorede Giants 17 point med Tommy DeVito som quarterback, men Cowboys scorede 49. Så det blev simpelthen lige en samlet sejr på 89-17 over to kampe mod Giants. Cowboys er blandt de bedste hold i NFC og har stadig muligheder for at slå Eagles af pinden i NFC East.

9. Er Vikings…. BEDRE med Joshua Dobbs?
Der var panik i Minnesota, da Kirk Cousins blev skadet efter en skidt start på sæsonen og efterfølgende tur i den. Men ind er nu kommet raketforskeren Joshua Dobbs, der er så intelligent, at han åbenbart har blendet playbooken og drukket den som en smoothie, hvorefter den har limet sig fast på indersiden af pandebrasken. Dobbs spiller fremragende, og lige nu er det svært at se, at Vikings har nedgraderet. Det tegner så ikke nødvendigvis så godt for Captain Kirks fremtid i Minnesota.

Læs også: Justin Jefferson nærmer sig comeback

10. Kommer Bills overhovedet i slutspillet?
Buffalo tabte mandagskampen til Broncos, og selvom det endte med at være super tæt, og Broncos var ekstremt heldige med at vinde, så var det fuldt fortjent. Og det er værd at spørge, om Bills nu misser slutspillet. De er 5-5 og deres næste kampe er mod Jets, @Eagles, @Chiefs, Cowboys, @Chargers, Patriots og @Dolphins. Broncos derimod har vundet tre i træk og lever omend det stadig er et longshot for dem at nå i slutspillet.