Tredje spillerunde byder blandt andet på et brag i Kansas City, men adskillige andre kampe kan også give os vigtige svar om ligaens hold. Her får du 10 spørgsmål, vi håber at få et svar på i weekendens kampe.

1) Hvad er Detroit Lions lige nu?
To uger inde i sæsonen er et af de hold, jeg har allersværest ved at bedømme, Detroit Lions. I første spillerunde var de stort foran med Arizona Cardinals, inden de på elendig vis smed den føring og måtte nøjes med uafgjort. I uge 2 var de gode nok til at slå Los Angeles Chargers i en uskøn kamp. Forsvaret ser en del bedre ud end sidste år, og specielt holdets bagkæde ser markant bedre ud med de nye startere Rashaan Melvin og Tracy Walker. Angrebet er også kommet udmærket fra start, selvom pointene ikke hagler ind på kontoen. Men overordnet virker holdet lige nu bare solidt uden rigtigt at være godt. Måske en kamp mod et stærkt, omend skadesplaget, Eagles-hold kan hjælpe med at vise, hvilken vej pilen peger.

2) Hvor galt står det til med Kirk Cousins og Vikings-kasteangrebet?
Minnesota Vikings har et fantastisk talentfuldt hold med et væld af gode forsvarsspillere, en strålende receiver-duo og en Dalvin Cook i storform. Desværre var kasteangrebet alligevel en kæmpe hæmsko i anden spillerunde mod Packers. Den indvendige offensive linje har uden tvivl problemer, men quarterback Kirk Cousins var simpelthen bare ikke god nok. Vikings betaler ham i dyre domme for at være en over middel quarterback, der kan kontrollere kampen og lade talentet omkring ham vinde kampen. Lige nu holder ham tværtimod resten af holdet tilbage, og de kommende uger skal vise, om Vikings kan få rettet op på den offensive skude.

3) Er Lamar Jackson god nok til at følge med Patrick Mahomes?
Den måske største positive overraskelse i år har været Lamar Jackson og Ravens’ angreb, der ganske enkelt har været forrygende. Det har dog også været mod lidt mildere modstand i form af Miami Dolphins og Arizona Cardinals, og denne uges kamp mod Kansas City Chiefs bliver den første store test af Lamar Jackson. Er han dygtig nok til at følge med en Patrick Mahomes, når det rigtig spidser til? Hvis han kan, har Ravens-Chiefs potentialet til at blive en af årets bedste kampe.

4) Fandt Falcons den defensive melodi i uge 2?
Spilleuge et og to har været nat og dag for Atlanta Falcons i år. Første runde mod Vikings var rædderlig, mens kampen mod Eagles var helt anderledes positiv. Specielt den defensive linje løftede niveauet mod Eagles, og de dominerede den ellers stærke offensive linje fra Eagles. Var det en enlig svale, eller skal vi forvente mere fra et Falcons-forsvar, der de sidste par år har haft masser af talent, men ikke helt har kunne sætte det sammen til et stabilt højt niveau? Tredje spillerunde byder på en god test mod et Colts-angreb, der har en stærk offensiv linje.

5) Er der et sidste spjæt i Broncos, inden vi pakker sammen for i år?
To nederlag i to kampe var alt andet end den start, som Denver Broncos havde håbet på. Første runde mod Oakland Raiders var en tam præstation, og uge to bød på et smerteligt nederlag i sidste sekund mod Chicago Bears. Joe Flacco var skuffende i begge kampe, og søndagens kamp mod Green Bay Packers må anses som sidste chance for Broncos, hvis de skal håbe på noget i år. Desværre for Flacco og Broncos har Packers-forsvaret været flyvende i sæsonen, og det kræver vist en omgang slutspils-Flacco, hvis Broncos skal komme med et sidste spjæt, inden nettet strammes endegyldigt for 2019.

6) Kan Daniel Jones puste lidt liv i Giants-mandskabet?
En æra hos New York Giants ser ud til at være ovre. Efter 15 år og to Super Bowl-sejre ser det ud til, at quarterback Eli Manning må give tøjlerne videre til arvtageren Daniel Jones. Mannings niveau har været stødt nedadgående de sidste par år, og efter to uinspirerende præstationer har Giants valgt at kigge mod fremtiden og Jones. Håbet må nu være, at Jones kan puste nyt liv i et angreb, der udover noget nyt på quarterback også kunne bruge nogle bedre våben at kaste til. Og så ville det nok også hjælpe Jones, hvis Giants-forsvaret ikke var blandt ligaens absolut ringeste resten af året.

7) Er der en chance for, at Mason Rudolph kan redde Steelers’ sæson?
To nederlag og en sæsonafsluttende albueskade til quarterback Ben Roethlisberger gør det svært at forestille sig, at Steelers kan gøre ret meget væsen af sig i år. Men der er måske et lille håb for, at Big Bens afløser, Mason Rudolph, rent faktisk er god. Holdet virker i hvert fald til at have stor tiltro til ham, og han gjorde det udmærket i de to og et halvt quarter, han spillede i sidste uge mod Seattle Seahawks. Han bliver dog kastet i vandet i den dybe ende af svømmepølen, når modstanderen på søndag er San Francisco 49ers. 49ers er kommet godt fra land med to overbevisende sejre, og med en 0-2 record skal Steelers håbe på, at Rudolph kan svømme med det samme.

8) Kan Teddy Bridgewater (og/eller Taysom Hill) stadig holde Saints konkurrencedygtige?
Et andet hold, der har fået deres mangeårige quarterback skadet, er New Orleans Saints. Stjerne-quarterback Drew Brees har slået tommelfingeren og forventes ude i mindst seks uger. Saints var en af årets store Super Bowl-aspiranter, og det er afgørende for Saints, at de kan vinde to eller tre af de næste seks kampe for at holde snuden i sporet. Derfor hviler der et stort pres på Brees’ afløser, som må forventes at blive Teddy Bridgewater. Det skal dog siges, at altmuligmanden Taysom Hill måske kan få snaps som quarterback, da Sean Payton virker pjattet med at bruge Hill på alle mulige og umulige måder. Uanset hvem der får spilletid, bliver kampen mod Seahawks første indikation på, hvad vi kan forvente fra Saints’ angreb de næste par måneder.

9) Er der problemer på Texans eller Chargers’ angreb?
Texans og Chargers scorede henholdsvis 13 og 10 point i sidste uge, og det må siges at være færre end forventet for to enheder anført af Deshaun Watson og Philip Rivers. Texans vandt heldigvis stadig, fordi Jaguars’ angreb var endnu mere tandløst, men det ikke en betryggende præstation. Hos Chargers var der ligeledes problemer og både den manglende fart i receiver-gruppen og de to tackles ligner svagheder, der kan koste for Chargers i år. Der er slutspilsforventninger til begge hold, men begge hold virker lidt usikre lige nu. Kan det indbyrdes opgør søndag afsløre yderligere vaklende elementer?

10) Hvilke justeringer laver Browns på angrebet?
Godt nok vandt Browns sikkert over New York Jets, men i Jets’ nuværende tilstand er det ikke en præstation. Ligesom i første spillerunde så angrebet ikke velsmurt ud, og den nye cheftræner Freddie Kitchens skal have gang i nogle justeringer, så Baker Mayfield og kompagni finder det høje gear, som de sluttede 2018-sæsonen med. Rams-kampen er en oplagt kamp at teste nogle justeringer af, og personligt ville jeg starte med at skrue ned for mængden af langsomtudviklende spil. Lige nu, synes jeg, at Mayfield holder for længe på bolden, og jeg håber at se en justeret tilgang i de kommende uger.