Efter en hel off season er vi endelig klar til at få svar på alle vores spørgsmål. Vi kunne finde på mange flere end 10, men man må begrænse sig. Her er sæsonens 10 første spørgsmål, vi leder på svar efter.

Syv lange måneder er gået, siden den ovale bold sidst var i aktion. Jovist, så snuppede Buccaneers sejren i åbningskampen over Cowboys, men for de andre 30 hold skydes sæsonen i gang henover weekenden.

Som altid har den lange pause betydet store ændringer hos mange hold, og det er nu tid til at finde ud af, hvad de betyder for spillet på banen.

Listen af spørgsmål til første spillerunde er endeløs, men vi har begrænset os til 10 spørgsmål, som vi holde øje med og håber at få svar på i første kampe i 2021-grundspillet.

1) Får Trevor Lawrence en god debut?
Man kan også vende spørgsmålet rundt og spørge, hvor ringe Texans vil være i uge 1. Ikke desto mindre har alle ventet i flere sæsoner på at se Trevor Lawrence i NFL. Han har ikke tabt en grundspilskamp i college, og han har i flere år været det forventede førsterundevalg i 2021-draften. Sådan endte det også, og det var Jaguars, der var så heldige at fingre i talentet. Nu skal vi se Lawrence talent, og han kunne ikke få en bedre mulighed for at få selvtillid fra start. Texans forventes at være ligaens dårligste hold, og Lawrence kan allerede i uge gå ind og spille frit og vise talentet. Jeg glæder mig til at se, hvor god Lawrence ser ud, og hvor hurtigt han bryder igennem.

2) Er Chargers’ offensive linje forbedret?
Los Angeles Chargers er et hold, mange hold har forventninger til. Den unge quarterback Justin Herbert havde en meget spændende rookie-sæson, og den nye cheftræner Brandon Staley har også en del fans. Der er dog også optimisme hos Chargers, fordi man har investeret tungt i den offensive linje, der har haft problemer i en del år. En hel ny indvendig del af den offensive linje, førsterundevalget Rashawn Slater på venstre tackle og den erfarne Brian Bulaga på højre tackle. Selv hvis Bulaga er skadet på søndag, så bør det være en markant forbedret linje. Og vi får en fantastisk mulighed for at se den potentielle forbedring i uge 1, når de står overfor Washingtons fænomenale defensive linje. Det er noget af en ilddåb af linjen.

3) Hvordan ser Seahawks’ nye angreb ud?
Seahawks’ angreb i 2020 var noget af en rutsjebanetur. I starten af sæsonen kom de ud og kastede helt ukarakteristisk meget, og det gik forrygende. Langsomt stilnede succesen dog, og så begyndte holdet at løbe bolden mere og mere, som de har gjort tidligere år. I off season blev Brian Schottenheimer så fyret, fordi han kastede bolden for meget. Man må altså forvente, at den nye offensive koordinator Shane Waldron kommer med et løbetungt angreb, men hvordan ser det angreb så ud? Waldron har lært af Sean McVay de sidste år, så det bliver også interessant at se, om han har lært nogle tricks, der kan løfte Russell Wilson til nye højder. Man frygter dog, at filosofien i for høj grad vil tage bolden ud af Russell Wilsons hænder.

4) Har Sam Darnold forbedret sig uden Adam Gase?
Sam Darnold har været en stor skuffelse i NFL, og Jets tøvede heller ikke meget med at sende ham videre i en trade i denne off season. Panthers troede dog tydeligvis stadig på Darnold, og det er nu tid til at se, om de havde ret. Begrundelsen for Darnolds tidligere elendighed har jo været Adam Gases inkompetence og en dårlig offensiv linje. Gase er Darnold nu sluppet af med, men den tvivlsomme offensive linje har han også i Carolina. Men selv med Panthers’ offensive linje, skal Darnold gerne vise hurtige forbedringer, hvis ikke 2021 skal være hans sidste som NFL-starter.

5) Hvordan ser Joe Burrow ud efter skaden?
Han skulle være den helt store redningsmand, da han blev valgt først af alle i 2020-draften. Burrow nåede da også at vise lovende takter, men så ramte katastrofen i form af et ødelagt knæ. Siden har Burrow genoptrænet og er klar til sæsonstart, men spørgsmålet er nu, hvordan Burrow ser ud på banen. Kan han hurtigt genfinde selvtilliden og rytmen, eller vil det tage tid for ham at komme helt opnå omdrejninger. Hvis Zac Taylor skal beholde sit job, så skal Bengals have en fornuftig sæson, og det får de nok kun, hvis Burrow er klar fra start.

6) Kommer Kliff Kingsbury med noget nyt?
Fra Zac Taylor til en anden skuffende træner med en ung spændende quarterback. Kliff Kingsbury kom ind i ligaen i 2019, og hans første år var egentlig hæderligt. Desværre blev 2020 aldrig det gennembrud for Kingsbury og Kyler Murray som håbet. Angrebet stagnerede, og Kingsbury lignede en mand uden gode svar og løsninger. Det skal ændre sig i 2021, hvis han skal beholde sit job på lang sigt. Hvad han har fundet på, får vi første indikation på mod Titans.

7) Ligner McVay og Stafford den stærke duo der forventes?
Los Angeles Rams er en favorit for mange, og det bygger næsten ene og alene på forhåbningerne til samarbejdet mellem Sean McVay og Matthew Stafford. Efter et par år, hvor McVays angreb har været tydeligt hæmmet af Jared Goff, forventer alle, at McVay i år for alvor folder sig ud og genfinder de offensive takter, som smadrede ligaen i 2018, indtil Bill Belichick satte en stopper for legen i Super Bowl. I kampen mod Bears får Rams alle muligheder for at bevise potentialet mod et habilt og farligt forsvar.

8) Kan Browns leve op til hypen?
Stop mig hvis du har hørt det før, men I år er endelig Browns’ år. Troen på Browns har næsten ikke været større de sidste 20 år, og det er der mange gode grunde til. Holdet havde en god 2020-sæson, Baker Mayfield trendede i den rigtige retning, Odell Beckham Jr. Kommer tilbage fra skade, og man har forstærket forsvaret flere steder. Alt i alt ligner Browns’ hold et top 10 hold i NFL, og træner Kevin Stefanski virkede kompetent sidste år. Det giver forhåbninger til en god sæson, og nu er det op til Browns at leve op til forventningerne. Det kan de meget passende gøre i weekenden mod Super Bowl-favoritten Kansas City Chiefs. Browns behøver ikke at vinde, men de må gerne se ud som et hold, der kan lege med i den ende af NFL.

9) Hvad kan Jameis Winston i Sean Paytons kyndige hænder?
Jameis Winston blev valgt først af alle i 2015-draften, men han slog aldrig rigtig igennem i Tampa Bay. Der var gode takter på mange spil, men mængden af altødelæggende fejl og turnovers var alt, alt for høj. Nu har Winston været hos Saints et år, hvor han har kunne lære af Drew Brees og Sean Payton, og det bliver interessant at se, om han har lært noget, så han forhåbentligt tager færre dårlige beslutninger. Mod et tophold som Packers kan han i hvert fald ikke gemme sig, og han skal præstere godt, hvis han skal holde trit med Aaron Rodgers og kompagni.

10) Fortsætter Mac Jones de gode pre season-takter?
En af de største historier fra pre season var, at Patriots rookie-quarterback, Mac Jones, imponerer holdet så meget, at han vandt starterjobbet og sendte Cam Newton ud i jobløshed. Jones så dog også skarp ud i pre season-kampene, og han virker klar mentalt til at følge med. Grundspilskampene er dog noget andet, og han står overfor en stor mundfuld, når han skal håndtere Dolphins’ aggressive forsvar. Hvis han ikke kan tage hurtige beslutninger mod Dolphins’ mange blitzes, bliver det en lang dag på kontoret. Hans præstation mod Dolphins vil sige meget om, hvor moden han er i sit spil lige nu.