Muligheden er der for Miami i denne uge. Et opgør mod svagelige Jets kan være dét, der giver Dolphins den første sejr i sæsonen.

Derudover byder runden på spændende opgør mellem Chiefs og Vikings, Ravens og Patriots, og Colts og Steelers. Årets London-serie slutter også i denne uge med opgøret mellem Jaguars og Texans på Wembley Stadium. Og med det er her mine weekly winners for uge 9.


Arizona Cardinals 16 – 27 San Francisco 49ers

Cardinals spiller bedre og bedre i denne sæson, men 49ers bør være for stor en mundfuld. San Francisco nærmer sig status som det bedste hold i NFL – de blander sig i hvert fald i toppen – og jeg tror de kan sætte sig ned på søndag og se football med ro i maven velvidende, at de stadig er ubesejrede.
(fredag kl. 01.20, TV3+)


Jacksonville Jaguars 23 – 26 Houston Texans

London-kampen i denne uge – den sidste i denne sæson – har gode muligheder for at blive overraskende god. Gardner Minshew bliver ved med at holde Jaguars inde i kampen om AFC South, og en sejr her vil være helt afgørende. Texans må undvære J.J. Watt, men til alt held er Deshaun Watson med i London på trods af sin øjenskade, som han pådrog sig i sidste uge. Texans er et bedre hold, så jeg tror, de tager sejren her, men den kan gå begge veje.
(London, søndag kl. 15.30, TV3 MAX)


Pittsburgh Steelers 23 – 27 Indianapolis Colts

Colts var heldige med at slå Broncos på hjemmebane i sidste uge, men en sejr er en sejr og det betyder, at de lige nu sidder på andet seed i AFC. Steelers er kommet ovenpå efter en frygtelig start på sæsonen, men har stadig et stykke vej til slutspillet. En sejr her ville gøre underværker, men det bliver svært mod et Colts-mandskab, der har slået både Chiefs og Texans over de seneste tre uger.


Philadelphia Eagles 24 – 17 Chicago Bears

Eagles fik en stor sejr over Bills i sidste uge og er ved at kæmpe sig tilbage i NFC East. Den kamp tror jeg tager endnu et skridt i den rigtige retning, mens sæsonen efterhånden er så godt som udspillet for Bears, der stædigt fastholder, at Mitchell Trubisky er den rigtige løsning på quarterback-pladsen.


Miami Dolphins 27 – 20 New York Jets

It’s happening! Dolphins møder Jets på det helt rigtige tidspunkt, hvor der er antydninger af at utilfredsheden begynder at brede sig hos Jets. Dolphins har forbedret sig hele sæsonen, så mon det bliver i denne uge, at de endelig vinder?


Kansas City Chiefs 20 – 28 Minnesota Vikings

Matt Moore gjorde det egentlig fint mod Packers i sidste uge, men Chiefs er bare et andet hold uden Patrick Mahomes, og det ser ud til, at det er tilfældet igen i denne uge. En svær kamp mod Vikings venter, og selvom kampen spilles på Arrowhead Stadium ser jeg Vikings som pæn favorit her.
(søndag kl. 19.00, TV3 MAX)


Carolina Panthers 20 – 14 Tennessee Titans

Panthers fik ørerne i maskinen mod 49ers i sidste uge, men Titans er en noget mere overkommelig modstander – især på hjemmebane i Carolina. Det er stadig Kyle Allen, der starter for Panthers, selvom Cam Newton nærmer sig et comeback. Spørgsmålet er så, om Panthers er bedre tjent med at holde sig til Kyle Allen. Titans kæmper for at hænge på i AFC South, og en sejr kan sende dem op på en wild card-plads.


Buffalo Bills 34 – 10 Washington Redskins

Bills skuffede mod Eagles, men får en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet mod Redskins. Redskins har stadig kun slået Dolphins i denne sæson, og det kan være den eneste sejr, de får hele sæsonen. For Bills virker divisionen ude af rækkevidde på grund af Patriots’ totale dominans, så Buffalo skal bare forsøge at sikre sig femte seedet i AFC-slutspillet.


Seattle Seahawks 38 – 20 Tampa Bay Buccaneers

Jameis Winston var den Winston, vi kender, i sidste uge mod Titans, og jeg tror ikke det bliver mere fornøjeligt for Bucs-quarterbacken i dette opgør. Det kunne godt være en tæt kamp, indtil Winston kaster et par dummer interceptions, og så løber Seahawks afsted med sejren her. Det burde være money in the bank.


Oakland Raiders 24 – 23 Detroit Lions

Raiders gav Texans kamp til stregen i sidste uge, og som det spiller lige nu, tror jeg de er gode nok til at slå Lions. I så fald begynder sæsonen at falde lidt fra hinanden for Detroit, der ellers har set stærke ud. Raiders håber, at de kan udnytte Chiefs’ øjeblikkelige svaghed uden Patrick Mahomes og måske bringe sig i spil til at vinde AFC West, men det kræver, at de vinder alt, hvad de kan. Det starter mod Detroit.


Los Angeles Chargers 16 – 24 Green Bay Packers

Det skal blive spændende at se, hvordan Chargers’ angreb ser ud her, efter man mandag fyrede holdets offensive koordinator i Ken Whisenhunt. Jeg har ikke de store forventninger om, at det øjeblikkeligt bliver meget bedre for Chargers. Slet ikke mod et Packers-hold med et stærkt spillende forsvar, og et måske endnu bedre angreb.
(søndag kl. 22.25, TV3 MAX)


Denver Broncos 20 – 17 Cleveland Browns

Jeg er egentlig nået dertil, hvor jeg håber, at Broncos taber, så de kan få det bedst mulige draftvalg til foråret. Men den her kamp kunne overraske. Brandon Allen starter på quarterback for Broncos, og han er et totalt ubeskrevet blad. Men han er mere mobil end Joe Flacco og alene det kan være godt nok. Især mod et Browns-hold, der har vist krisetegn. I sidste ende bliver det dog de to forsvar, der bliver afgørende. Kan Broncos holde alle Browns’ offensive våben i skak? Og kan Myles Garrett ødelægge den offensive linje hos hjemmeholdet?


Baltimore Ravens 17 – 23 New England Patriots

Endelig får Patriots lidt modstand. Men jeg tror ikke, det er nok til at de bliver vippet af pinden som ubesejrede. Ravens har kvaliteterne til at slå Patriots, men sådan som New England spiller kan jeg ikke have dem til at tabe her. Det er dog helt sikkert et opgør, det er værd at sidde oppe for, hvis du har muligheden.
(mandag kl. 02.20, TV3 MAX)


New York Giants 24 – 31 Dallas Cowboys

Hvedebrødsdagene varede kort for Daniel Jones i New York, og siden comebacket mod Bucs og den efterfølgende sejr over Redskins har det ikke været kønt. Cowboys skal vinde for at garantere at holde Eagles bag sig i NFC East, og det bør de være i stand til her. Ellers er jeg tilbøjelig til at overdrage favoritværdigheden i divisionen til Philadelphia.
(tirsdag kl. 02.25, TV3 MAX)


Sidste uge: 11-4
I alt: 73-47-1

Bye week: Atlanta Falcons, Cincinnati Bengals, Los Angeles Rams, New Orleans Saints