To hold er stadig ubesejret – ét i hver konference, mens to hold stadig er uden sejr. Spørgsmålet er, om det ændrer sig i denne uge.

I sidste uge blev det til en lidt skuffende 8-6 rekord, men vi må op på hesten igen, og vi starter med et upset pick i torsdagskampen. Her er mine weekly winners for uge 7.


Denver Broncos 26 – 23 Kansas City Chiefs

Jeg starter med et super homer pick i torsdagskampen, hvor mit eget hold, Denver Broncos, skal i vælten mod Kansas City Chiefs. Broncos har fået styr på forsvaret, der ikke har tilladt et touchdown i ni quarters. Det er der kommet to sejre ud af, og med undtagelse af Bryce Callahan, er Broncos rimelig skadesfri. Det samme kan ikke siges om Chiefs, der kommer med to nederlag i bagagen og et væld af skader til nøglespillere, heriblandt left tackle Eric Fisher og receiver Sammy Watkins. Broncos har fordelen af hjemmebanen i en kort uge, og Patrick Mahomes virker stadig hæmmet af sin ankelskade – det kan blive meget afgørende. Chiefs’ største svaghed på forsvaret – løb – er desuden Broncos’ styrke på angrebet. Derfor er jeg forsigtigt optimistisk og sætter mine penge på en hjemmesejr.
(fredag kl. 02.20, TV3+)


Washington Redskins 13 – 34 San Francisco 49ers

49ers er 5-0, og jeg kan ikke se, hvad der skulle afholde dem fra at smide endnu en sejr på tavlen her. Redskins var heldige med at vinde over Dolphins i sidste uge, mens 49ers har vist utrolig styrke og sad på kampen mod Rams i søndags. Hvis Redskins skal have en chance skal de holde kampen lavtscorende, og det tror jeg nemt, de kan få problemer med.


New York Giants 23 – 24 Arizona Cardinals

Giants har haft lidt ekstra tid til forberedelse, og det har de haft brug for. De er hårdt ramt på skadesfronten, og nu får de besøg af et Cardinals-hold, der ser ud til at have fået gang i angrebet. Det bliver et opgør mellem draftens nummer 1 og nummer 6 i Kyler Murray og Daniel Jones, og alene af den grund bør denne kamp være et kig værd. Jeg tror også, det det kan blive ganske underholdende – og tæt.


Indianapolis Colts 27 – 23 Houston Texans

Min første indskydelse var, at Texans vinder her. Men Colts har haft bye week, og de er på hjemmebane. Texans kommer direkte fra en svær kamp mod Chiefs, og selvom sejren her giver dem en masse momentum, så får de sværere ved at flytte bolden, end de gjorde mod Chiefs. Kampen her kan sagtens blive afgjort i de sidste sekunder, men mine penge er på hjemmeholdet.
(søndag kl. 19.00, TV3 Sport)


Green Bay Packers 26 – 19 Oakland Raiders

Raiders er 3-2 og har haft bye week efter den flotte sejr over Bears i London, men i Green Bay kommer de på en anderledes svær opgave. Packers er 5-1 og alt ser ud til at gå deres vej i denne sæson, så jeg har svært ved at se Raiders gøre denne kamp rigtig tæt.


Detroit Lions 20 – 22 Minnesota Vikings

Lions føler sig frarøvet sejren over Packers i mandagskampen i sidste uge, og nu skal de forsøge at tage den vrede og lade det gå ud over Vikings. Det bliver ikke nemt. Minnesotas vikinger er flyvende, og jeg tror godt, at hændelserne i mandagens kamp kan gøre mere skade en gavn for Lions, der med et nederlag her pludselig vil være 2-3-1 og dermed langt bagude i divisionen. Nøgleopgør for begge mandskaber.


Cincinnati Bengals 17 – 20 Jacksonville Jaguars

Måske kan Bengals drille Jaguars her, men det er svært at vælge et hold uden sejre til at vinde nogen kampe. I sidste uge havde de store problemer i første halvleg mod Ravens, og var aldrig tæt på at vinde. Jaguars tabte til Saints, men gjorde god figur, og det skal blive spændende at se, hvordan holdet reagerer, når nu ikke længere Jalen Ramsey står på sidelinjen og surmuler..


Buffalo Bills 24 – 10 Miami Dolphins

Bills har lige haft en ekstra uge til at tænke over tingene, og mandskabet fra Buffalo har stadig kun tabt én kamp i denne sæson. Det holder de fast i mod Dolphins, der nu har taget den vanvittige beslutning IGEN at kalde Ryan Fitzpatrick starter – bare en uge efter, de offentliggjorde, at Josh Rosen ville være starter resten af sæsonen. Kan I bestemme jer?


Atlanta Falcons 31 – 38 Los Angeles Rams

Rams har været skuffende i år, men det skal blive spændende at se, hvordan forsvaret ser ud med Jalen Ramsey i stedet for Marcus Peters på cornerback – hvis altså førstnævnte når at blive klar til at spille. Falcons kan score point, men deres forsvar er hullet som en si, så jeg har svært ved at se, at de kan slå Rams her..


Tennessee Titans 20 – 19 Los Angeles Chargers

Meget i tvivl her. Titans starter Ryan Tannehill over Marcus Mariota på quarterback, men det er svært at sige, om det er en god beslutning. Chargers har kun slået Dolphins siden sejren over Colts i uge 1 og risikerer at være 2-9 før deres bye week i uge 12. I sidste ende vælger jeg at gå med hjemmeholdet her, for jeg tror deres forsvar kan holde Chargers i skak, og de må simpelthen præstere bedre med Ryan Tannehill på QB.


Seattle Seahawks 27 – 24 Baltimore Ravens

Spændende opgør, som du kan se på dansk tv. Russell Wilson og Lamar Jackson er to af de mest underholdende spillere at se på i NFL, og her får du dem i et vildt opgør i Seattle, der kan gå begge veje. Jeg tror mest på Seahawks, som jeg synes har virket mere stabile i denne sæson, mens Ravens efter en stærk start er kommet lidt ned på jorden. Det skal dog blive spændende at se, om deres nye legetøj på cornerback, Marcus Peters, kan gøre en forskel.
(søndag kl. 22.25, TV3+)


Chicago Bears 17 – 14 New Orleans Saints

Bears har haft bye week og er på hjemmebane mod et Saints-mandskab, der har imponeret uden Drew Brees i startopstillingen. Kan Saints vinde her vil de være ubesejret med Teddy Bridgewater, når Drew Brees kommer tilbage, og det vil være fantastisk for dem. I Chicago tror jeg dog alligevel mest på Bears, der har hårdt brug for en sejr, hvis de skal holde trit i NFC North. Bears vil være opmuntret af, hvor godt det lykkedes for Jaguars at holde Saints’ angreb nede i sidste uge.


Dallas Cowboys 23 – 30 Philadelphia Eagles

Sunday Night Football byder på et rivalopgør af de helt store. Cowboys har tabt tre i træk, og der er optræk til, at der snart skal ske ændringer i Dallas, hvis sæsonen – og måske head coach Jason Garretts job – skal reddes. Eagles har fået lidt mere vind i sejlene, selvom nederlaget til Vikings i sidste uge så skidt ud, og jeg tror Carson Wentz finder en måde at sende sejren til Philadelphia her.
(mandag kl. 02.20, TV3+)


New York Jets 22 – 20 New England Patriots

Ligesom vi startede med et upset, slutter vi med et upset. Jets lignede et helt forandret hold mod Cowboys i sidste uge, fordi Sam Darnold var tilbage som quarterback, og det momentum kan de tage med videre til endnu en hjemmekamp i et rivalopgør, der ofte bliver spillet tæt. Det tror jeg også bliver tilfældet her, og så tror jeg endelig det lykkes, at få skovlen under Tom Brady og co. der indkasserer sæsonens første nederlag.
(tirsdag kl. 02.15, TV3 Sport)


Sidste uge: 8-6
I alt: 53-38-1

Bye week: Carolina Panthers, Tampa Bay Buccaneers, Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns