Det er uge fire, og det betyder, at de første to hold er på bye week i denne uge. Men der er stadig masser af spændende opgør startende med torsdagskampen.

New York Jets må sidde på 0 sejre endnu en uge, mens San Francisco kan gå ind til uge fem som ubesejret, eftersom de er på bye week i denne uge. Men vi har stadig 15 kampe forude, så her er mine weekly winners for uge 4.


Green Bay Packers 26 – 23 Philadelphia Eagles

Uge 4 starter med et brag af et opgør på Lambeau Field, hvor Philadelphia Eagles er sat på en svær opgave mod ubesejrede Packers. Eagles er pisket til sejr, hvis de skal holde trit med Cowboys i toppen af divisionen, men det bliver svært mod et virkelig godt forsvar, der tilmed har publikum med sig.
(fredag kl. 02.15, TV3+)


Atlanta Falcons 31 – 20 Tennessee Titans

Titans’ sejr over Browns i uge 1 var lidt af et fluke. Eller måske er Browns bare heller ikke særlig gode. Her føler jeg mig i hvert fald overbevist om, at Falcons tager en sejr på hjemmebane, og det har de brug for, hvis de skal indfri forventningerne om en god sæson.


Baltimore Ravens 24 – 20 Cleveland Browns

Ravens tabte for første gang i sidste uge, men modstanderen var også den måske sværeste af dem alle i Kansas City Chiefs. Browns har kun slået dårlige Jets, og jeg har ikke meget tiltro til, at de kan holde styr på Lamar Jackson og co. i dette opgør.


Buffalo Bills 13 – 27 New England Patriots

Bills er 3-0, men det slutter her. De er godt nok på hjemmebane, og de kan også godt give Patriots kamp til stregen, men jeg forventer egentlig, at udeholdet i anden halvleg trækker fra. Patriots virker så gode lige nu, at det er svært at få øje på mere end 2-3 hold, der kan hamle op med dem.
(søndag kl. 19.00, TV3 Sport)


Detroit Lions 24 – 34 Kansas City Chiefs

Lions er stadig ubesejret, og havde de ikke lukket Cardinals tilbage i kampen i uge 1 ville de være 3-0. Når det så er sagt, så bør Patrick Mahomes og Chiefs være for stor en mundfuld. Det er rutine for Chiefs at score over 30 point, og forholdene er noget nær perfekte i Detroit, hvor kampen spilles indendørs.


Houston Texans 29 – 17 Carolina Panthers

Panthers var overraskende gode med Kyle Allen i sidste uge som afløser for Cam Newton. Allen får chancen igen i uge 4, men Texans har nu haft mulighed for at se, hvordan de skal forberede sig, og kampen spilles i Houston. Den her kamp kan være ovre ved pausen, hvis Texans kan lukke ned for Christian McCaffrey.


Indianapolis Colts 26 – 20 Oakland Raiders

Raiders fik en sejr over Broncos i uge 1, men har siden ikke set specielt skræmmende ud. Det samme kan ikke siges om Colts, der ser meget velbalancerede ud, og spiller solid football, selv uden Andrew Luck, der nu har stoppet karrieren. Colts er på hjemmebane, og kampen bliver ikke nødvendigvis så tæt, som min score indikerer.


Miami Dolphins 17 – 28 Los Angeles Chargers

Kan Dolphins få sin første sejr mod Chargers? Svaret er formentlig nej. Der var forbedring at spore i sidste uge for Dolphins, men det faldt sammen efter pausen, og nederlaget til Cowboys blev alligevel massivt. Vigtig kamp for Chargers, der skuffende er 1-2 eller tre kampe.


New York Giants 17 – 13 Washington Redskins

Jeg var imponeret af Daniel Jones’ comeback i sidste uge. Men lad os nu se, om han kan holde dampen oppe. Case Keenum lignede sidste års Keenum i mandags for Redskins, så i Washington skal man måske snart begynde at se sig om efter, om man også her skal give sit unge førsterundevalg på quarterback-pladsen en chance.


Arizona Cardinals 13 – 23 Seattle Seahawks

For Seahawks blev sidste uge en kæmpe skuffelse. Der var ellers lagt op til en sikker sejr over New Orleans Saints, der var uden Drew Brees, men sådan gik det ikke, og det kommer til at gå ud over Kyler Murray og Cardinals. Det vil være en kæmpe skuffelse for Seahawks, hvis de ikke vinder i Arizona.


Los Angeles Rams 34 – 27 Tampa Bay Buccaneers

Måske har Bruce Arians fået sat lidt skik på Jameis Winston, men mod Rams bliver det forgæves. Los Angeles ligner det mest sikre kort i NFC, og selvom Bucs har spillet udmærket, så har jeg stadig ikke helt tiltro til dem. Jeg kommer dog til at holde øje med om Shaq Barrett kan holde sin vanvittige stime af sacks i gang.


Chicago Bears 21 – 23 Minnesota Vikings

Det er svært at afkode både Vikings og Bears, synes jeg. Begge hold er nu 2-1, og på den måde er opgøret på Soldier Field en vigtig indikator for, hvilken retning de to holds sæsoner bevæger sig. Bears vandt sikkert over Redskins i sidste uge, men de har vist svagheder, og jeg tror stadig mest på Vikings, så det bliver mit valg her..
(søndag kl. 22.15, TV3+)


Denver Broncos 19 – 13 Jacksonville Jaguars

For både Broncos og Jaguars har sæsonstarten været en skuffelse. Jaguars har måttet skifte quarterback, og situationen omkring Jalen Ramsey er uklar. For Broncos har angrebet gjort, hvad der blev forventet, men forsvaret har ikke leveret et eneste sack eller en turnover endnu. Meget skuffende. Broncos har tabt syv kampe i træk, hvis man kigger tilbage på sidste sæson, og har ikke scoret 20 point én eneste gang i den periode. Det gør de heller ikke her, men jeg tror de vinder på hjemmebane og får hul på både sack- og turnover-kontoen.


New Orleans Saints 24 – 26 Dallas Cowboys

Sunday Night Football. NFL havde nok håbet, at Drew Brees ville være med her, men måske bliver kampen endnu mere interessant i hans fravær. Kan Teddy Bridgewater endnu engang overraske og give Saints endnu en sejr, eller kommer Cowboys til byen og vinder? Mine penge er på det sidste, men det bliver tæt, og kan gå begge veje.
(mandag kl. 02.20, TV3+)


Pittsburgh Steelers 20 – 23 Cincinnati Bengals

Steelers er 0-3, Bengals er 0-3. Det sker ikke ofte. Jeg tager lidt et sats her og går med udeholdet, og sender dermed Steelers på 0-4. Hvorfor? Bengals har bidt fra sig i opgør mod Seahawks og Bills, og har faktisk virket som om, de godt kan hive nogle sejre i land. Det kan Steelers bestemt også, og jeg tror opgøret bliver tæt, men jeg giver den alligevel til udeholdet.
(tirsdag kl. 02.10, TV3 Sport)


Sidste uge: 12-4
I alt: 31-16-1

Bye week: New York Jets, San Francisco 49ers