Er du typen, der helst kun ser de tidlige NFL-kampe hver søndag, så glæd dig. Rundens bedste kamp ligger nemlig på det tidspunkt i denne uge – og den bliver vist på dansk tv.

Kan Lamar Jackson holde sit flotte spil og sætte Houston Texans på plads eller trækker Deshaun Watson og co. det længste strå? Det er ugens mest interessante opgør, så se med. Her er mine weekly winners for uge 11.


Cleveland Browns 24 – 27 Pittsburgh Steelers

Uge 11 starter med et skønt rivalopgør, der dog i denne omgang måske ikke bliver helt så sprængfarligt, som man kunne have håbet. Browns spiller ikke som forventet, og selvom Steelers er kommet langt bedre med i sæsonen efter sin dårlige sæsonstart og skift på quarterback-positionen, så er det ikke et hold, der ser meget skræmmende ud. Når det så er sagt, så skal de to mandskaber nok levere et intenst opgør, og det kan i sig selv også være spændende nok.
(fredag kl. 02.20, TV3+)


Baltimore Ravens 31 – 24 Houston Texans

Formentlig ugens bedste kamp, og så endda på sådan et dejligt tidligt tidspunkt. Ravens ligner seriøse udfordrere til Patriots i AFC, så der venter Texans en stor opgave, når de skal på besøg i Baltimore. Heldigvis for Texans har de lige haft friuge efter en tur til London i forrige uge, og der så de gode ud mod Jaguars, så der er bestemt håb, selvom det bliver svært.
(søndag kl. 19.00, TV3 Sport)


Carolina Panthers 31 – 30 Atlanta Falcons

Jeg ved ikke, hvad der skete med Falcons’ forsvar i sidste uge, men jeg er ikke sikker på, at de kan gentage det. Derfor giver jeg en smal hjemmesejr til Panthers her i et opgør, hvor Christian McCaffreys fantasy-ejere skal håbe, at Falcons-forsvaret kommer lidt ned på jorden igen..


Detroit Lions 20 – 30 Dallas Cowboys

Meget tyder på, at Lions stadig er uden Matthew Stafford, og så kan jeg simpelthen ikke give dem sejren. Hjemmebanen giver ellers nok et boost, men er det nok til at slå Cowboys? Jeg tvivler..


Indianapolis Colts 20 – 23 Jacksonville Jaguars

Colts har gode chancer, hvis Jacoby Brissett spiller, men det er uklart. Er det Brian Hoyer har jeg ikke meget tiltro til Colts efter hans rædselskamp i sidste uge, og så må man næsten håbe, at man kan få lov til at se Chad Kelly udfolde sig. Det bliver også spændende at se Jaguars med Nick Foles tilbage på quarterback-pladsen.


Miami Dolphins 17 – 13 Buffalo Bills

Jeg går all-in på Dolphins. Efter to sejre i træk, tror jeg, de har selvtillid, og Bills spiller ikke godt for tiden. De startede som lyn og torden, men facaden begynder for alvor at krakelere, og med et nederlag her kan det pludselig blive op ad bakke for Buffalo.


Minnesota Vikings 20 – 10 Denver Broncos

Uanset hvor meget jeg håber på mine Broncos mod Vikings, så kan jeg ikke se dem vinde med Brandon Allen som quarterback. Forsvaret skal nok gøre sit, men Vikings bør være for stærke i alle facetter. Når det så er sagt, så vil jeg ikke for alvor blive overrasket, hvis Broncos tager sejren. De spiller med fornyet tro på tingene, men jeg må nok altså give sejren til chefens lilla helte.


Tampa Bay Buccaneers 30 – 35 New Orleans Saints

Jeg bliver nødt til at tro på, at Saints kommer tilbage på sporet efter deres forfærdelige kamp mod Falcons i sidste uge. Og Bucs er ikke det værste hold at møde i den situation. Tampa Bays forsvar burde være muligt at lirke op, og Saints-forsvaret har gode muligheder for at udnytte Jameis Winstons tendenser til at forære bolden til modstanderne.


Washington Redskins 23 – 27 New York Jets

Endnu en kamp i rækken Toilet Bowls i denne sæson. Ligaens dårligste hold møder alle hinanden på kryds og tværs i år, og det skaber en masse kampe, der mest er seværdige for deres unge quarterbacks. To af dem slags hold er Redskins og Jets, der skal kæmpe om at få et så godt valg i draften, som de overhovedet kan. Så det er i virkeligheden en fordel at tabe her..


San Francisco 49ers 34 – 30 Arizona Cardinals

49ers tabte for første gang i denne sæson i mandags, så de har alle grunde til at vise, at de bestemt stadig skal regnes med. Cardinals er et hold, der kan scores point imod, men det bliver også spændende at se, hvordan førstevalget og andetvalget i denne års draft spiller, når de står over for hinanden. Kan 49ers Nick Bosa terrorisere, som han har gjort det hidtil i sæsonen? I så fald kan det blive en lang aften for Cardinals’ quarterback Kyler Murray.


Oakland Raiders 38 – 17 Cincinnati Bengals

Raiders ligner et wild card-hold, som jeg også fik skrevet i mine “10 ting vi lærte” i tirsdags. Og det er aldrig skidt at skulle møde ligaens absolutte prügelknabe i sådan en situation. Bengals fik ørerne i maskinen mod Ravens i sidste uge i en sådan grad, at jeg ikke er sikker på, at det bliver meget bedre i denne. Sejren her er måske lidt for stor, men jeg tror godt, det kan blive virkelig grimt for Bengals.


Philadelphia Eagles 13 – 27 New England Patriots

Tom Brady vil have hævn. Det tror jeg ikke, der er tvivl om. Forleden dag udtalte han, at han stadig ikke er kommet sig over Super Bowl-nederlaget til Eagles for et par år siden, og i Philadelphia har han og Bill Belichick nu den perfekte mulighed for revanche. Derfor tror jeg også, at de har noget særligt oppe i ærmet og lukker helt ned for Eagles, der ikke får et ben til jorden på hjemmebanen.
(søndag kl. 22.25, TV3+)


Los Angeles Rams 17 – 13 Chicago Bears

Rams er svingende i år, men Bears er ikke ligefrem et hold, der sætter en skræk i livet på mange modstandere. Det skulle da lige være deres forsvar, men med Mitchell Trubisky som quarterback for Bears, behøver Rams formentlig ikke score særlig mange point for at vinde, hvis bare deres eget forsvar kan holde niveau.
(mandag kl. 02.20, TV3+)


Los Angeles Chargers 24 – 34 Kansas City Chiefs

Runden slutter med et saftigt divisionsopgør, der er blevet en anelse saftigere efter Chiefs i sidste uge viste, at de er til at tale med. Philip Rivers er så desværre for Chargers ikke, hvad han har været, så det bliver stadig svært for hjemmeholdet at snuppe en sejr her, men jeg tror de kan holde det tæt til hen mod slutningen af kampen, hvor Chiefs trækker fra.
(mandag kl. 02.15, TV3 Sport)


Sidste uge: 4-9
I alt: 87-60-1

Bye week: Seattle Seahawks, Green Bay Packers, Tennessee Titans, New York Giants