Chargers overraskede stort i sidste uge, men nu venter en svær kamp mod Raiders – kan de nå at spille sig tilbage i slutspillet?

Det er torsdagskampen, vi har i vente, og der er flere spændende opgør i denne weekend. Mest bemærkelsesværdigt er nok mandagskampen mellem 49ers og Seahawks. Og med det er her mine weekly winners for uge 10.


Oakland Raiders 21 – 24 Los Angeles Chargers

Chargers så fremragende ud i sidste uge mod Packers, og det må give noget selvtillid forud for opgøret mod Raiders, der har virket overraskende slagkraftige i år. Flere kræfter er tilbage på forsvaret for Chargers, og de lignede et helt andet hold end de seneste uger. Derfor bliver det også en stor opgave for Raiders på hjemmebane, men kan de vinde her vil de være godt positioneret til et wild card i AFC, når sæsonen går ind i sin slutfase.
(fredag kl. 02.20, TV3+)


Tennessee Titans 17 – 31 Kansas City Chiefs

Patrick Mahomes er tilbage for Chiefs, så Titans’ chancer for sejr – der allerede var små – er så godt som forduftet. Perioden uden Mahomes er gået bedre, end Chiefs turde håbe på, og AFC West ligger stadigvæk for deres fødder, ligesom de i en relativt svag division har gode muligheder for at sikre sig en friuge i slutspillet.
(søndag kl. 19.00, TV3 Sport)


Tampa Bay Buccaneers 27 – 24 Arizona Cardinals

Bucs tabte i sidste uge, men nederlaget til Seahawks var tilstrækkelig tæt til, at det må give noget selvtillid inden mødet med Cardinals. Arizonas forsvar er ikke noget at råbe hurra for, og det vil være en god kamp for Jameis Winston og co. at få tanket yderligere selvtillid, hvis man kan undgå at lave for mange turnovers.


New York Jets 17 – 20 New York Giants

Kampen om New York ligner ikke ligefrem et pragtopgør. Hverken Jets eller Giants har været særlig spændende at se på i denne sæson, men Jets er helt nede i kulkælderen på et niveau jeg ikke har set længe. Derfor giver jeg sejren til “udeholdet” Giants, der må glæde sig over at de har en ekstra på kampprogrammet, som de skal spille på deres eget stadion.


New Orleans Saints 41 – 27 Atlanta Falcons

Drew Brees og Saints’ angreb mod Falcons’ forsvar er ikke en god cocktail, hvis man er Falcons-fan. Arthur Blank ville ikke fyre Dan Quinn i holdets bye week, men kan et stort nederlag mod Falcons være det, der får bægeret til at flyde over? Det burde det være.


Cleveland Browns 16 – 22 Buffalo Bills

Browns er helt ude i tovene, og holdet virker totalt dysfunktionelt. Bills bør vinde her og cruiser mod en slutspilsplads, men hvis man skal have en rigtig god fornemmelse skal der lukkes ned for Browns-angrebet, der glemmer, hvad et touchdown er, når de kommer i redzone.


Cincinnati Bengals 13 – 23 Baltimore Ravens

Bengals kører med Ryan Finley som quarterback, og selvom rookien er et ubeskrevet blad, så tror jeg ikke, det kan overraske Ravens nok til at hjemmeholdet kan hive sejren i land. Dertil er John Harbaugh for klog, og Lamar Jackson og co. for gode. Giv Ravens en sikker sejr her.


Chicago Bears 14 – 21 Detroit Lions

Et divisionsopgør kan altid være svært at spå om, men Bears er altså ikke særlig gode for tiden. Kampen spilles godt nok i Chicago, men jeg tror ikke Lions behøver score særlig mange gange, før det er nok. Matt Nagy må begynde at føle presset omkring sin quarterback.


Indianapolis Colts 24 – 17 Miami Dolphins

Dolphins fik sin første sejr i sidste uge – præcis som jeg forudsagde – og de møder Colts på et tidspunkt, hvis Indianapolis er sårbare. Det er usikkert, om Jacoby Brissett spiller, men selv med Brian Hoyer som quarterback bør Colts vinde.


Pittsburgh Steelers 23 – 26 Los Angeles Rams

Kan Steelers overraske her? Ja, det tror jeg godt, fordi de er på hjemmebane. Men vil de overraske? Mit bud er nej. Rams har haft friuge, så de er friske og på papiret bør de også være et bedre hold en Steelers. Når det så er sagt, så har de ikke været overlegne i denne sæson, så det kan godt gå hen og blive tæt.


Green Bay Packers 31 – 23 Carolina Panthers

Packers blev spillet ud af banen i sidste uge, og jeg tror de har noget, de skal bevise hjemme mod Panthers. Derfor tror jeg også, at Panthers-forsvaret for svært ved at dæmme op for Aaron Rodgers og co. Spørgsmålet er så, om Packers-forsvaret kan dæmme op for allestedsnærværende Christian McCaffrey, der udgør mere end halvdelen af Panthers’ angreb i denne sæson.
(søndag kl. 22.25, TV3+)


Dallas Cowboys 19 – 24 Minnesota Vikings

Cowboys vandt komfortabelt over Giants i sidste uges mandagskamp. Men på trods af de kvaliteter holdet har, både offensivt og defensivt, så har de ikke imponeret i denne sæson. Vikings havde Chiefs nede i sækken i sidste uge, men smed det væk, så det skal blive spændende at se, hvordan de reagerer på det nederlag mod Cowboys. Mit bud er, at de kommer tilbage på hesten.
(mandag kl. 02.20, TV3+)


San Francisco 49ers 27 – 24 Seattle Seahawks

En mini bye-week til 49ers midt på sæsonen. Ikke et dårligt tidspunkt for et hold, der er ubesejret i denne sæson. Nu skal de op mod et Seahawks-mandskab, der lidt skuffende måtte ud i overtime for at slå Buccaneers i sidste uge. En sejr blev det dog til, og nu venter et meget spændende opgør, der får stor betydning for stillingen i NFC West sidst på sæsonen.
(mandag kl. 02.15, TV3 Sport)


Sidste uge: 10-4
I alt: 83-51-1

Bye week: Denver Broncos, Houston Texans, Jacksonville Jaguars, New England Patriots, Philadelphia Eagles, Washington Redskins