Uge 13 starter med en nedslagtning, og dem kan der komme flere af i løbet af weekenden. Men vi har som altid også masser af tætte kampe. Her er Weekly Winners for uge 13.

Cowboys 34 – 13 Seahawks

Cowboys har vundet 13 i træk på hjemmebane og de vinder i gennemsnit med mere end 20 point i denne sæson. Seahawks er faldet af på den, og jeg tror, at hjemmeholdet tager en knusende sejr her.

Patriots 10 – 23 Chargers

Det ville ikke undre mig, hvis Patriots fandt en måde at vinde den her kamp, fordi Chargers er… ja, Chargers. Men Patriots er simpelthen så dårligt et hold, at jeg ikke kan sætte mine penge på det. Så jeg giver Chargers sejren her. Og hvis de vinder, vinder de formentlig stort.

Saints 23 – 27 Lions

På papiret bør Lions vinde, og det er også den vej, jeg ender med at gå i sidste ende. Men de har ikke spillet helt så godt de seneste uger, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis de søndag aften står med endnu et nederlag på hånden. Saints kæmper med om NFC South, og kan sagtens vinde her, hvis de undgår dumme turnovers.

Jets 13 – 23 Falcons

Falcons er tilbage i førersædet i NFC South, og nu venter en kamp mod Jets, som de bør vinde. Det største problem for dem bliver, om de kan score point, mod et dygtigt Jets-forsvar, men omvendt skal vi nok ikke forvente mange point fra newyorker-holdet.

Steelers 20 – 14 Cardinals

Der kom gang i Steelers-angrebet i sidste uge, og jeg tror nok, at de skal vinde her. Men jeg vil gerne se de mange yards, som de præsterede i sidste uge gentage sig. Og så skal det udmønte sig i point. Cardinals skal vise sig bedre end mod Rams i sidste uge, hvis de skal have en chance her.

Titans 22 – 17 Colts

Colts har egentlig været et bedre hold i år. Men alle Titans’ fire sejre er kommet på hjemmebane i Nashville, og nu er de endda så heldige, at Jonathan Taylor er ude for Colts, hvilket giver dem det sidste skub, der skal til for at vinde her. Og det kan blive katastrofalt for Colts’ slutspilshåb.

Commanders 20 – 34 Dolphins

Commanders er bare dårlige, og Dolphins bør cruise til en sejr her. Miami har fortsat kun vundet over et hold med flere sejre end nederlag (Broncos, da de var dårlige), men her får en endnu en kamp mod et “taber”-hold, og det skal de nok omsætte til sejr.

Texans 19 – 23 Broncos

Virkelig et spændende opgør her, der får kæmpe betydning i slutspilskampen i AFC. Broncos er det hotteste hold i NFL lige nu, hvor angrebet begynder at finde rytmen og forsvaret spiller fantastisk. Derfor tror jeg også, at de kan holde Texans i skak og få et par turnovers fra C.J. Stroud, og så bør Denver vinde her. Men den kan gå begge veje.

Buccaneers 17 – 20 Panthers

Buccaneers er et bedre hold end Panthers. Det kan der ikke være meget tvivl om. Men Panthers har netop fyret head coach Frank Reich, og som altid kommer det nok til at give et lille boost til præstationen. Det betyder også, at Buccaneers muligvis ikke helt ved, hvad de skal forvente, så jeg tager et sats her.

Rams 24 – 17 Browns

Rams kæmper stadig for slutspillet, og Matthew Stafford ser ud til at være god igen. Browns ligger stadig lunt i svinget, men det ser rigtig skidt ud på quarterback, og forsvaret kan kun bære dem et vist stykke. Jeg frygter for Cleveland, at de ryger helt ud af slutspillet.

Eagles 24 – 27 49ers

Ugens bedste opgør. De formentlig to bedste hold i NFC tørner sammen i, hvad der meget vel kan være en forsmag på NFC-finalen. Jeg sætter mine penge på 49ers, der ser mere stabile og solide ud end Eagles, omend kampen spille i Philadelphia, så den kan gå begge veje.

Packers 23 – 21 Chiefs

Endnu et sats fra mig, og et stort et af slagsen. Chiefs fik scoret masser af point i sidste uge, men jeg er endnu ikke overbevist om, at angrebet er tilbage til sit gamle selv. Læg dertil en aftenkamp på Lambeau Field mod et Packers-mandskab, der er ved at spille sig tilbage i slutspilskampen og lugter blod anført af en velspillende Jordan Love. Fansene kommer til at give den gas her, og det gør jeg så også med min forudsigelse.

Jaguars 29 – 20 Bengals

Det her kunne have været et fedt mandagsopgør, men nu bliver det so-so, fordi Joe Burrow er skadet. De klager dog nok ikke i Jacksonville, der bør vinde igen og gå på 9-3, og så er de altså helt inde i billedet til at blive AFC’s første seed i slutspillet.

Byes: Ravens, Bills, Bears, Raiders, Vikings, Giants

Sidste uge: 10-6
I alt: 115-65