Sidste uges kampe var nærmest historisk tætte med hele seks kampe, der blev afgjort på et game winning field goal. Mere af det, tak. Her er Weekly Winners for uge 11.

Ravens 27 – 25 Bengals

Begge mandskaber her tabte i sidste uge på hjerteknusende manér, men Ravens kommer tilbage på sporet. De har været bedre i år, de er på hjemmebane, og jeg tror, at Bengals får svært ved at bryde gennem Ravens’ forsvar.

Panthers 16 – 31 Cowboys

Cowboys får endnu en kamp her, som de bør vinde med lethed. Det er en perfekt mulighed for Dallas til at lægge ekstra pres på Eagles, der spiller en svær mandagskamp i Kansas City.

Browns 17 – 20 Steelers

Det bliver spændende at se, hvad Dorian Thompson-Robinson kan præstere for Browns, nu hvor Deshaun Watson er færdig for sæsonen. Men Steelers’ forsvar bør kunne lukke ned for rookien og sikre sig en vigtig sejr over Browns her.

Lions 34 – 17 Bears

Et divisionsopgør, som Lions kommer til at vinde ganske sikkert. Bears har formentlig Justin Fields tilbage på quarterback, og det gør uden tvivl kampen mere interessant, men jeg ved ikke, om det gør Bears’ chance for at vinde større.

Packers 27 – 31 Chargers

Der er muligheder for Packers mod et skuffende Chargers-forsvar, men det er svært at se, at Green Bay kommer til at kunne holde Justin Herbert og Keenan Allen i skak hele kampen, så mon ikke Chargers vinder til sidst?

Texans 27 – 20 Cardinals

Med Kyler Murray tilbage kunne det godt være en kamp som denne, hvor Cardinals gik hen og tog en overraskende sejr. Meeeen jeg skal se det, før jeg tror det, og C.J. Stroud spiller helt fænomenalt.

Jaguars 26 – 17 Titans

Jaguars kommer tilbage på sporet her. Titans og Will Levis er kommet ned på jorden igen efter rookies forrygende start, og Tennessee kan tilmed ikke få løbespillet til med Derrick Henry til at fungere. Jaguars skuffede fælt mod 49ers og har nok stadig et stykke vej til toppen, men en kamp som denne bør de vinde.

Dolphins 30 – 20 Raiders

Raiders skal nok bide fra sig endnu en gang, men Antonio Pierce-faktoren efter fyringen af Josh McDaniels er nok så småt ved at fortage sig, og Dolphins kommer lige fra en friuge, hvor de har kunnet studere de nye Raiders i dybden.

Commanders 34 – 14 Giants

Giants er det dårligste hold i NFL, og det er ikke engang tæt. Commanders spiller hårdt hver uge og skal nok sætte point på tavlen her. Spørgsmålet er bare, om Giants har nogen som helst mulighed for at følge med.

49ers 27 – 19 Buccaneers

49ers fik gang i spillet igen mod Jaguars i sidste uge, og det momentum kan de bære med ind til kampen mod Buccaneers, der er i den nederste halvdel af hold i NFC. Jeg forventer en rimelig sikker sejr til San Francisco her.

Bills 26 – 20 Jets

Bills får den sejr, de så desperat har brug for, men jeg er bange for, at det er for sent for Josh Allen og co. der har et brutalt kampprogram resten af sæsonen. Resultatet betyder samtidig, at tingene begynder at se svære ud for Jets, der håber, at Aaron Rodgers snart kommer tilbage.

Rams 23 – 24 Seahawks

Matthew Stafford er på vej tilbage for Rams, så det her kan godt blive en rigtig underholdende kamp. Mine mavefornemmelse siger mig, at Seahawks holder skruen i vandet og tager en vigtig sejr her, der kan sende dem på 7-3 og godt på vej mod slutspillet.

Broncos 24 – 20 Vikings

To hold, der er inde i gode stimer og hold, der bare spiller tætte kampe, så det bliver det sikkert også her. Joshua Dobbs har indtil videre gjort det bedre end forventet for Vikings efter de mistede Kirk Cousins, men kampen her i en aftenkamp i Denver, så fansene kommer til at gøre livet surt for Vikings.

Chiefs 24 – 27 Eagles

En Super Bowl rematch og måske et godt bud på en kommende Super Bowl. Det er menuen til ugens mandagskamp, og det eneste man som dansk fan kan ærgre sig over er, at den her kamp er så god, at den MÅTTE ligge i prime time. Jeg føler stadig, at Chiefs mangler lidt på angrebet, så derfor går mit pick til Eagles.

Byes: Falcons, Colts, Patriots, Saints

Sidste uge: 7-7
I alt: 95-55