Der er kun tre kampe tilbage i NFL-sæsonen, hvilket jo i sig selv er ganske trist. Heldigvis kan vi se frem til et par meget spændende konferencefinaler i weekenden. Her er Weekly Winners for AFC- og NFC-finalerne.

Ravens 27 – 20 Chiefs

Hvis Josh Allen havde været lidt mere kølig i de afgørende minutter – eller hvis Tyler Bass ikke havde misset det udlignende field goal til sidst, så havde det måske været Bills, der havde stået her i AFC-finalen mod Ravens. Det ville ikke have ændret mit bud på kampen. Patrick Mahomes og Chiefs har en evne til at skrue op for niveauet, når det bliver tid til slutspillet, men jeg ved ikke, om de i år kan skrue så meget op for niveauet, som det er nødvendigt for at slå Ravens.

Lamar Jackson og Ravens-angrebet er ekstremt stærkt, især for quarterbacken selv er så løbestærk. Men det er forsvaret, der her bliver afgørende. Mod et godt Texans-angreb tillod Ravens kun 3 point i sidste uge, og jeg tror også, at Chiefs får svært ved at score point i et fjendtligt miljø i Baltimore. Giv mig hjemmeholdet.

49ers 31 – 34 Lions

Lions virker lidt som et hold, der bare skal VIL i Super Bowl i år. 49ers er heldige, at de overhovedet står her efter sejren over Packers i sidste uge. Hjemmeholdet må dog stadig regnes for favoritter, så jeg tager et lille sats her, men jeg tror, at Lions faktisk kan nyde rigtig godt af at have en quarterback, der har stået i en Super Bowl før og ved, hvad der skal til for at nå så langt.

Brock Purdy får endnu en mulighed for at vise tvivlerne, at han bare havde en dårlig dag i sidste uge, men hvis han igen spiller middelmådigt her, så vil flere og flere begynde at stille spørgsmålstegn ved hans evner som quarterback for et af de bedste hold i ligaen.

Byes: Ingen

Sidste uge: 3-1
I alt: 183-99