Tre uger er gået, og her kommer så resultatet af alle kampe i uger fire. Der er et eller to upsets imellem, men er du enig? Her er mine bud på alle vindere i uge 4.

Bengals 24 – 20 Dolphins

Jeg er bekymret for Tuas status for denne kamp, og derfor kan jeg ikke sætte mine penge på Dolphins. Teddy Bridgewater så ikke god ud i de få øjeblikke han fik mod Bills, og det kan være Bengals’ chance for at få kickstartet sæsonen.

Saints 21 – 26 Vikings

New Orleans skuffede mig i sidste uge, og måske er de længere væk, end jeg havde troet. Vikings fik en vigtig sejr over Lions, så de holder sig til i NFC North, og her tager de endnu en sejr og holder dermed trit med Packers i toppen af divisionen. Kampen er i øvrigt årets første i London.

Falcons 23 – 28 Browns

Browns har vist, at de kan uden Deshaun Watson – de skal bare sætte Hjalte Froholdt på fullback. De har lige nu den måske bedste runningback i NFL i Nick Chubb, så ham skal de bare fortsætte med at læne sig op af, og så skal det nok gå helt fint.

Ravens 35 – 31 Bills

Bills blev stoppet i sidste uge, og det kan godt se ud som om, at deres mangler på forsvaret – der skyldes skader – kan blive et problem. Nu venter en svær modstander i Baltimore, der er på hjemmebane og kan udnytte Bills’ huller i forsvaret. Jeg tror det bliver tæt, men jeg går med hjemmeholdet.

Cowboys 27 – 23 Commanders

Cowboys kan fint med Cooper Rush, og mod Commanders bør der være mulighed for at score point. Samtidig får Cowboys rig mulighed for at gøre livet surt for Carson Wentz, der i sidste uge blev sacket hele ni gange. Giv mig hjemmeholdet her, der dermed holder sig inde i kampen i NFC East.

Lions 31 – 20 Seahawks

Efter sæsonens første tre uger er jeg ikke i tvivl om, at Lions er et bedre hold end Seahwaks. Spørgsmålet er så, om de kan vise det på hjemmebanen, men Lions scorer masser af point, og det bør de også have mulighed for mod Seahawks.

Texans 21 – 17 Chargers

Et upset her. Men jeg er bekymret for Chargers. Justin Herberts skade plager ham, og hvis han bliver ved med at spille, så er det formentlig noget, der kommer til at vare resten af sæsonen. Læg dertil de andre skader, som Chargers har fået og det faktum, at Texans ikke er så dårlige, som mange troede, og så tror jeg faktisk på, at Houston kan glæde hjemmepublikummet her.

Se alle kampe direkte eller forskudt med NFL Gamepass – Prøv det gratis!

Colts 24 – 23 Titans

Tæt kamp mellem to rivaler i AFC South. Begge hold vandt vigtige sejre i sidste uge, men Colts’ var altså mest imponerende. Jeg tror de har fundet noget, de kan tage med videre her, men det kræver, at de kan holde Derrick Henry i skak. Ellers kan det hele være ligegyldigt.

Giants 23 – 20 Bears

Giants missede en gylden mulighed for at være 3-0 i den seneste uge, men nu kan de i det mindste komme på 3-1 med en sejr over Bears, som bør være en overkommelig opgave. Daniel Jones er ikke nogen fantastisk quarterback, men Justin Fields er – i hvert fald lige nu – værre. Så giv mig Giants.

Eagles 31 – 28 Jaguars

Eagles er sammen med Dolphins de to eneste ubesejrede hold tilbage, men Jaguars er sneaky gode, og det her kan blive en vildt fed kamp. I sidste ende tror jeg på, at Eagles holder sig ubesejret og sender Jaguars hjem til Florida med et nederlag i bagagen, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis jeg tager fejl her.

Steelers 26 – 23 Jets

Steelers har haft lidt ekstra tid til at forberede sig her, og det kan blive afgørende. Ingen af holdene har været vildt imponerende i sæsonens første tre uger – som forventet – men nu ser det ud til, at quarterback Zach Wilson er tilbage for Jets. Spørgsmålet er så, om det er godt eller skidt. I hvert fald fra starten.

Panthers 21 – 28 Cardinals

Panthers fik sin første sejr i år, da de slog Saints i sidste uge, men Cardinals tror jeg ikke, de får skovlen under. Kyler Murray og co. er for gode til at tabe her, og hvis de gør, så ser det slemt ud for deres videre chancer. Hvilket virker vildt at sige efter fire ugers football.

Packers 27 – 13 Patriots

Jeg havde uden tvivl valgt Packers uanset hvad, men med Mac Jones skadet for Patriots, så er jeg slet ikke i tvivl om, at Packers bør vinde denne kamp komfortabelt. Hvilket er et perfekt setup til, at de kun liiiiige akkurat spiller godt nok til at vinde.

Raiders 17 – 24 Broncos

Raiders’ forsvar er virkelig ikke særlig godt. Det samme kan siges om Broncos’ angreb. Så hvad sker der, når et objekt, der er meget let at stoppe, møder et objekt, der er meget let at flytte? Det virker til, at Broncos lige så stille får styr på mere og mere på angrebet, og forsvaret leverer allerede på højt plan, så jeg tror gæsterne vinder her, og sender Raiders helt ned i kulkælderen.

Buccanneers 24 – 23 Chiefs

Brady mod Mahomes. Det bliver næsten ikke bedre. Læg dertil at begge hold tabte i sidste uge, så det er to sultne mandskaber, der mødes. Buccaneers har Mike Evans tilbage fra karantæne, og det giver lige Buccaneers det sidste de mangler, for at slå Chiefs.

49ers 20 – 27 Rams

Jimmy Garoppolo er en god backup for 49ers, og de kan komme langt med ham i år. Men han skal altså lige i gang igen, og vi så i sidste uge, at bekostlige fejl endte med at 49ers tabte. Nu møder de Rams, der er forsvarende Super Bowl-mestre, og det bliver en svær kamp – giv mig mestrene.

Sidste uge: 9-7
I alt: 30-17-1