I sidste uge fik vi endnu en uafgjort, som jeg naturligvis missede, men derudover ramte jeg på de fleste kampe. Uge 14 er sidste uge med bye weeks, og også ugen hvor vi kan få den første divisionsvinder. Her er Weekly Winners i uge 14.

Rams 23 – 30 Raiders

Raiders er ved at komme op i gear og alt, der kan gå galt for Rams, går galt. Får vi Baker Mayfield at se i denne kamp?

Bills 24 – 20 Jets

Kæmpe kamp i AFC East, hvor Bills er kommet lidt i problemer, og hvor Jets bider fra sig langt mere end ventet. I sidste ende forventer jeg dog, at Bills og Josh Allen gør arbejdet færdigt.

Bengals 27 – 23 Browns

Står Bengals overfor en skuffende kamp? Efter en flot sejr i sidste uge mod Chiefs kunne der komme lidt en nedgang i præstationen, og vi må også forvente, at Deshaun Watson får banket lidt mere rust af for udeholdet. Alligevel tror jeg mest på Burrow og co.

Cowboys 37 – 20 Texans

Kampen om Texas er mest en kamp om, hvor stor ydmygelsen skal være af Houston. Sådan bør det i hvert fald være. Men man er jo før blevet overrasket i den slags pseudo rivaloogør.

Lions 31 – 34 Vikings

Vikings er underdogs mod Lions, og det virker helt latterligt for mig. Med en sejr her vinder Vikings NFC North, og jeg tror på, at de gør arbejdet færdigt, selvom Lions har imponeret på det seneste.

Giants 23 – 30 Eagles

Eagles er det bedste hold i NFC, som jeg ser det, og de er i hvert fald bedre end Giants, der tabte et skridt med deres uafgjorte i sidste uge. Eagles kan ikke vinde NFC East i denne uge, men de sikrer en plads i slutspillet med en sejr.

Steelers 23 – 17 Ravens

Ravens var heldige med at slå Broncos i sidste uge, og de mangler quarterback Lamar Jackson. Læg dertil at Steelers’ forsvar ville elske at drille rivalerne fra Baltimore, og så er der lagt op til en skuffende eftermiddag for Ravens-fans.

Titans 26 – 17 Jaguars

Titans skal vise, at de hører med i toppen af AFC, og det kræver en sejr over Jaguars. Ellers vil jeg hurtigt begynde at miste tiltroen til dem igen, ligesom Titans selv mistede tiltroen til deres general manager i løbet af denne uge.

Broncos 13 – 21 Chiefs

Broncos scorer i snit 13,8 point pr. kamp, så det er også her, vi placerer dem i opgøret mod Chiefs. Så langt nede på point tror jeg ikke, at Broncos-forsvaret kan holde Patrick Mahomes og co. der vinder en sikker sejr omend det ikke bliver en ren afklapsning.

Seahawks 34 – 24 Panthers

Seahawks har vist at de kan score point, og Panthers er ikke rigtig gode til særlig meget. Det skal dog blive spændende, om det giver dem lidt liv at have fået Sam Darnold ind i startopstillingen. Panthers nyder også godt af at komme fra en bye week.

49ers 17 – 13 Buccaneers

Buccaneers skal nok få styr på Brock Purdy, der tager over efter skadede Jimmy Garoppolo. Spørgsmålet er så bare, om de kan holde styr på Christian McCaffrey og co. Samtidig får Buccaneers svært ved at score point mod 49ers, så jeg tager en hjemmesejr her. Men uden mange point.

Chargers 34 – 37 Dolphins

Chargers og Dolphins er blevet flexet til Sunday Night, og det er der en god grund til. Det her virker nemlig som rundens højst scorende opgør, og jeg tror vi får masser af point at se. Chargers finder en måde at tabe til sidst.

Cardinals 23 – 27 Patriots

Cardinals har haft bye week, men Patriots har også haft lang forberedelse fra torsdag til mandag. Det skal Bill Belichick nok udnytte til noget godt, så Patriots får en sejr her.

Byes: Falcons, Bears, Packers, Colts, Saints, Commanders

Sidste uge: 10-4-1
I alt: 123-70-2