Uge 11 var ikke fantastisk – men bedre end uge 10. Jeg ramte på 8 ud af 14 kampe og et enkelt resultat (Chiefs – Chargers) sad lige i skabet. Her er Weekly Winners i uge 12.

Lions 17 – 34 Bills

Bills tager til Detroit for anden gang på to uger og ligesom sidste uge ender det med en sejr. Denne gang på Thanksgiving over et Lions-hold, der kommer ned på jorden efter tre sejre i træk.

Cowboys 27 – 24 Giants

Cowboys er ikke sjove at møde lige nu, og det er altafgørende for Giants, at de kan få stoppet Dallas’ to stærke runningbacks. Men lige nu trender de her to hold i hver sin retning, og jeg ser det ikke umiddelbart ændre sig i dette divisionsopgør.

Vikings 22 – 17 Patriots

Vikings fik én over nallerne i sidste uge mod Cowboys, men det gør dem også skarpere til opgøret her, hvor de ved, at der skal præsteres. Og Patriots er bestemt til at tale med.

Panthers 19 – 16 Broncos

Broncos scorer ofte 16 point. Således også i sidste uge, hvor der dog var gode takter fra angrebet i kampens indledende fase. Men før jeg ser det, kan jeg ikke give dem mere end de 16. Panthers starter med Sam Darnold på QB og har vist mig, at de kan score mange point, omend de ikke er specielt gode. Dette er virkelig ikke noget topbrag.

Browns 20 – 23 Buccaneers

Tom Brady efter en bye week er ikke det, man ønsker sig, og Browns taber igen og falder til 3-8 lige inden deres stjernequarterback Deshaun Watson er klar til at tage over i næste uge. Desværre er sæsonen så så godt som overstået for Cleveland.

Jaguars 17 – 27 Ravens

Ravens’ angreb skræmmer ikke, men forsvaret er godt nok til at holde Jaguars i skak, og derfor bør denne kamp også kaste en lilla sejr af sig. Dermed holder Ravens sine konkurrenter fra Cincinnati stangen i AFC North.

Dolphins 34 – 13 Texans

Jeg er ikke sikker på, at det kommer til at gøre nogen forskel for Texans, at de starter Kyle Allen som quarterback i denne uge i stedet for Davis Mills. Dolphins er et af de bedste hold i NFL og bør køre gæsterne over her.

Jets 16 – 17 Bears

Hos Jets har man også bænket sin quarterback i Zach Wilson, men man kan vel ikke for alvor tro på, at Mike White er løsningen? Jets-forsvaret får travlt med at holde styr på Justin Fields her, så jeg tror udeholdet tager en smal sejr. Spørgsmålet er selvfølgelig om Fields overhovedet spiller, eller om han er skadet.

Titans 24 – 23 Bengals

Titans er ved at få gang i det spil, der gav dem en førsteplads i AFC sidste år. Bengals er en svær opgave, men hjemme i Tennessee klarer Derrick Henry ærterne for hjemmeholdet.

Commanders 27 – 23 Falcons

Falcons er lidt op og ned, men Commanders er altså mest op for tiden, og det er også grunden til, at jeg giver dem sejren her. Washington er ved at spille sig i slutspillet, og det er en kæmpe overraskelse for mig.

Cardinals 27 – 31 Chargers

Det lugter af en kamp med en del point, men Chargers er simpelthen bare et bedre hold end Cardinals, så derfor spår jeg en udesejr her.

Seahawks 26 – 20 Raiders

Raiders slog Broncos i sidste uge, men udover Denver, som de har slået to gange, har Las Vegas kun vundet over Texans i år. Og jeg er ikke sikker på, at de vinder flere. Seahawks holder sig til i toppen af NFC West.

Chiefs 42 – 20 Rams

Rams er nede på sin tredje quarterback her og Chiefs spiller som den Super Bowl-aspirant de er. Jeg kan ikke se, hvordan Los Angeles skal komme med noget positivt fra denne kamp.

49ers 25 – 17 Saints

49ers og Jimmy Garoppolo spiller noget af deres bedste football lige nu, og selvom Saints klarer det udmærket med Andy Dalton ved roret, så ser jeg dem ikke som en stor trussel her.

Eagles 30 – 24 Packers

Eagles fik skrabet en sejr i land over Colts i sidste uge, som holder dem i toppen NFC, mens Packers kom ned på jorden efter den flotte sejr over Cowboys. Jeg forventer en intens og godt spillet kamp her, men i sidste ende er det Eagles, der trækker det længste strå.

Colts 17 – 20 Steelers

Colts var lige ved at få skovlen under Eagles i sidste uge, men jeg vil gerne se dem gøre mere før jeg kan stole rigtigt på dem. Steelers er ikke specielt gode, men kan alligevel score point, når det gælder, og jeg tror de kan tage sejren her.

Byes: Ingen

Sidste uge: 8-6
I alt: 102-61-1