Vi er nået syv uger ind i sæsonen, og bye week-karussellen er i fuld gang. I denne uge er seks hold på bye, så vi har kun 13 kampe at gøre godt med. Her er mine weekly winners for uge 7.

Cleveland Browns 23 – 24 Denver Broncos

Under normale omstændigheder ville jeg til hver en tid vælge Browns her. Især i en torsdagskamp i Cleveland. Når jeg alligevel tror, at Broncos måske hiver den smallest mulige sejr hjem, så er det på grund af skadessituationen i Cleveland. Det er heller ikke godt i Denver, men hos Browns mangler man begge startende runningbacks, sin quarterback, måske begge startende tackles og to startende receivere. Og nå ja, holdets rookie på linebacker, Jeremiah Owusu-Koramorah er også ude. Jeg tror det er nok til, at Broncos hiver en sejr hjem i sidste ende. Omvendt ville det ikke undre mig, hvis Case Keenum spiller en brandkamp mod Broncos.

New York Giants 17 – 20 Carolina Panthers

Panthers kommer tilbage på sporet mod Giants, der har det svært på forsvaret. De to hold ligger rimelig lige rent angrebsmæssigt, og selvom Christian McCaffrey er stadig er ude for Panthers, så tror jeg godt, at de kan tage til New York og snuppe en livsvigtig sejr.

New England Patriots 27 – 13 New York Jets

Kamp mellem to rookie quarterbacks, men det er bestemt ikke to lige hold. Patriots er på nærmest alle (måske alle) parametre bedre end Jets, og indtil videre ligner Mac Jones også en bedre quarterback end Zach Wilson. Læg dertil Bill Belichick og hans stykre mod rookie quarterbacks, og at kampen spiller i Foxborough, og så er jeg egentlig ikke så meget i tvivl om, at Patriots vinder her.

Tennessee Titans 31 – 30 Kansas City Chiefs

Jeg tager lidt et sats her, men Titans imponerende i sidste uge og fik en masse momentum ved at slå Bills. Jeg er stadig ikke imponeret over Chiefs i år – og slet ikke deres forsvar, så hvis Titans kan få gang i Derrick Henry, så kan det blive rigtig grimt for Chiefs. Når jeg alligevel tror det bliver tæt, så er det naturligvis fordi man aldrig skal afskrive Chiefs i Patrick Mahomes.

Green Bay Packers 42 – 21 Washington Football Team

Packers tog en relativt sikker sejr i sidste uge over Bears, og nu venter Washington, der har skuffet i år – især på forsvaret. Aaron Rodgers og co. får let ved at score point, og så vinder de også en stor sejr.

Miami Dolphins 13 – 24 Atlanta Falcons 🔒

Falcons er mit lock of the week i denne uge. Det er ikke et optimalt valg, men en af mine bedste muligheder med de regler, jeg har stillet op for mig selv. Dolphins var dårlige i sidste uge mod Jaguars, og har stadig kun vundet en kamp i år. Læg dertil, at de har fravalgt bye week efter en tur til London, så de vil helt sikkert ikke være så friske og veludhvilede, som de kunne håbe.

Baltimore Ravens 35 – 28 Cincinnati Bengals

Ravens mod Bengals bliver en fantastisk kamp, men det er svært for mig at se, at Bengals for alvor skal kunne true Ravens. Baltimore spillede på et vanvittigt niveau i sidste uge og slog fast, at de skal tages seriøst i kampen om en Super Bowl-plads, og der er Bengals altså ikke helt endnu.

Los Angeles Rams 28 – 17 Detroit Lions

Opgøret her er der i sig selv ikke så meget spændende ved. Det, der gør kampen interessant er, at de to hold som bekendt byttede quarterback i foråret, og her får vi nu det bedst mulige billede på, hvem der vandt den handel. Kan Lions og Jared Goff overraske og tage sæsonens første sejr? Jeg tror det ikke.

Las Vegas Raiders 31 – 27 Philadelphia Eagles

Flot sejr af Raiders i sidste uge på et svært tidspunkt i deres sæson. Nu vender de hjem og tager imod Eagles, der formentlig kommer til at yde lidt bedre modstand end Broncos i sidste uge, men ikke nok til at vinde i ørkenen. Raiders vinder og er 5-2.

Arizona Cardinals 30 – 17 Houston Texans

Cardinals er favoritter med 17,5 point. Det er helt vanvittig meget i NFL og fortæller meget godt, hvor stor klasseforskellen er på de to hold. Det er svært at se Texans komme op med en gameplan i Arizona, der kan give dem overraskelsen og en storsejr.

Tampa Bay Buccaneers 23 – 14 Chicago Bears

Buccaneers skal nok vinde her, men Bears kan godt gøre det tættere end bookmakerne har lagt op til. Forsvaret har punch, og Justin Fields får bare mere og mere erfaring. I Tampa bliver det dog nok trods alt for Fields, der måske kan lære en ting eller to af, hvordan quarterbacken på den anden sidelinje gør tingene.

San Francisco 49ers 24 – 20 Indianapolis Colts

Jeg har 49ers til at vinde her, men det kan godt være, de bliver nødt til at ty til Trey Lance inden længe – måske endda i kampen her. Jimmy Garoppolo har ikke imponeret, og med den lovende rookie i kulissen har han nok kort snor. Hos Colts har de fået, hvad de håbede i Carson Wents, som har kastet ni touchdowns og kun 1 interception i denne sæson, og hvis han kan holde det gode spil – og måske forbedre sig endnu mere, så kan det blive rigtig sjovt de næste år for Colts.

Seattle Seahawks 20 – 23 New Orleans Saints

Det kunne være et rigtig godt opgør under normale omstændigheder, og jeg tror også stadig det bliver tæt. Men Geno Smith mod Jameis Winston har bare ikke samme klang som fx Russell Wilson mod Drew Brees tidligere år. Når det så er sagt, så tror jeg godt, det kan blive spændende. I sidste ende tror jeg Saints får en udesejr her – mest fordi min tiltro til Geno Smith ligger på et meget lille sted.

Bye week: Bills, Cowboys, Jaguars, Chargers, Vikings, Steelers

Sidste uge: 10-4
I alt: 63-31 (67 %)
Lock of the week: 6/6