Vi er nået til uge 6 og dermed også de første bye weeks. Derfor nøjes vi med 14 kampe i denne uge. Her er mine weekly winners for uge 6.

Philadelphia Eagles 24 – 30 Tampa Bay Buccaneers

Torsdagskampen byder på et opgør mellem Bucs og Eagles, og selvom Jalen Hurts har overrasket mig positivt, så har jeg svært ved at se, at Eagles kan hamle op med Bucs her. Tom Brady og co. vinder endnu en gang, og tromler videre i NFC South.

Jacksonville Jaguars 23 – 20 Miami Dolphins

Den gik ikke i sidste uge, men jeg tror stadig, at Trevor Lawrence er tæt på at få sin første sejr i NFL. Nu kommer et Miami-hold på besøg, der under normale omstændigheder ikke ville skulle rejse langt til denne udebanetur, men denne gang spilles kampen i London. Desuden har de spørgsmål på quarterbackpladsen. Både Tua Tagovailoa og Jacoby Brissett er således småskadet eller på vej tilbage fra skade, så Jaguars fanger dem måske på det bedst mulige tidspunkt.

Washington Football Team 27 – 42 Kansas City Chiefs 🔒

Chiefs er kun 6,5 points favoritter her, og det fatter jeg ikke. Chiefs’ forsvar tillader mange point, men det gør Washingtons i den grad også, og kigger man på de to angreb er der klasseforskel. Chiefs har ikke været så dominerende i år som tidligere, men de bør stadig vinde komfortabelt her, og det er mit lock of the week.

New York Giants 13 – 23 Los Angeles Rams

Giants ser til alt held ud til at få Daniel Jones tilbage til denne kamp, men alt tyder på, at de mangler både Saquon Barkley og Kenny Golladay til opgøret her, hvilket bestemt ikke gør opgaven nemmere mod et af NFL’s bedste hold. Dette var en af flere kandidater til mit lock i denne uge.

Indianapolis Colts 26 – 20 Houston Texans

Colts viste gode takter mod Ravens, selvom de faldt sammen til sidst, og mod Texans bør de vinde relativt sikkert. Der er selvfølgelig altid usikkerhed omkring divisionskampe, så det kan blive tæt, men hvis du bad mig sætte penge på kampen ville de gå til Colts.

Detroit Lions 20 – 28 Cincinnati Bengals

Lions er stadig uden sejr over det virker til, at viljen virkelig er der til at vinde. De mangler bare lige det sidste. Desværre for Lions-fans tror jeg også i denne uge det bliver svært med en sejr, og selvom Joe Burrow røg en tur på hospitalet i sidste uge, så skulle alt være fint, og jeg forventer en Bengals-sejr her.

Chicago Bears 17 – 27 Green Bay Packers

Bears vandt en fornem sejr over Raiders i sidste uge, men Packers er altså stadig storebror i NFC North og ligner et hold, der kan stå i NFC-finalen, når vi når så langt. Det kunne godt være en kamp, hvor Justin Fields for alvor viser, at han er fremtiden i Chicago, men at han stadig har et stykke vej for at kunne følge med Aaron Rodgers.

Baltimore Ravens 34 – 38 Los Angeles Chargers

Storkamp i AFC. Ravens er lidt heldige med at være 4-1, men de har ikke desto mindre vundet 80 procent af deres kampe. Chargers ligner det bedste hold i AFC West, og er lige nu mit bedste bud på en udfordrer til Bills i AFC. Jeg tror vi kan forvente os masser af point i dette opgør, og det gør det som regel sjovt at se på.

Carolina Panthers 24 – 27 Minnesota Vikings

Panthers har tabt to i træk efter sejr i de første tre uger. Vikings har ikke haft lige så meget succes, men er dog 2-3 og har en stærkt spillende Kirk Cousins under center. Hvis Christian McCaffrey bliver klar ændrer jeg måske mit bud her, men som tingene er lige nu, tror jeg mest på Vikings.

Cleveland Browns 31 – 27 Arizona Cardinals

Bliver det Browns, der tildeler Cardinals deres første nederlag i sæsonen? Det tror jeg. Kampen spilles i Cleveland hvilket åbenlyst er en fordel for hjemmeholdet, og jeg tror Browns kan få stor succes med løbespillet og holde Kyler Murray fra at lave alt for meget magi.

Denver Broncos 24 – 20 Las Vegas Raiders

De to hold i AFC West, der begge startede 3-0 og siden er faldet til 3-2. Raiders virker egentlig nok som et bedre hold (i hvert fald offensivt), men hele uroen omkring Jon Grudens racistiske kommentarer, der førte til, at han trådte tilbage som head coach, tror jeg bliver afgørende. Raiders kan simpelthen umuligt have forberedt sig optimalt, og tilmed fik Broncos i sidste uge et godt kig på, hvordan Raiders-angrebet kan stoppes.

New England Patriots 23 – 30 Dallas Cowboys

Patriots mod Cowboys lyder som en storkamp, men det er ikke helt sådan længere – i hvert fald ikke i denne sæson. For mens Cowboys ligner et hold, der skal tages seriøst i NFC, så har Patriots et stykke vej endnu med Mac Jones ved roret. Det bliver formentlig også tydeligt i denne uge, og det skal blive spændende at se, om Trevon Diggs fortsætter sin stime med mindst én interception per kamp. Mod rookien Jones er det helt sikkert et mulighed.

Pittsburgh Steelers 27 – 24 Seattle Seahawks

Sunday Night Football, men måske ikke lige det opgør, NFL havde håbet på. Steelers fik gang i løbespillet i sidste uge, og det er vigtigt for dem fremadrettet. I kampen her tror jeg dog, den absolut største faktor bliver, at Seahawks er uden Russell Wilson på quarterback. Jeg tror ikke for alvor på, at Geno Smith kan hive sejren hjem for Seahawks.

Tennessee Titans 27 – 31 Buffalo Bills

Titans er ikke så gode som sidste år, og selvom Derrick Henry er god kan han ikke udrette mirakler – som regel. Nu venter et Bills-manskab, der tromler af sted og slagter storhold som fx Chiefs. Indtil nogen besejrer Bills (vi ser lige bort fra uge 1), så kan jeg ikke vælge imod dem.

Bye week: Falcons, Saints, Jets, 49ers

Sidste uge: 12-4
I alt: 53-27 (66,25 %)
Lock of the week: 5/5