Så er otte hold blevet til fire, og selvom jeg ikke vil sige, at det er de fire bedste hold, der er tilbage, så er det nok tæt på. Her er mine weekly winners for konferencefinalerne.

🔒 Kansas City Chiefs 34 – 30 Cincinnati Bengals

Bills var den store udfordring for Chiefs i det her slutspil. Jeg er med på, at Bengals har slået Chiefs tidligere på sæsonen, og jeg afviser ikke, at det kan ske igen. Men hvis du beder mig sætte penge på et hold, så sætter jeg dem på Chiefs.

Men altså, hvem vil ikke gerne bare se en masse point, efter det Chiefs og Bills leverede i sidste uge? Joe Burrow er endnu ikke der, hvor jeg vil sætte ham i kategori med Josh Allen og Patrick Mahomes, men han har helt sikkert kvaliteterne til at gøre det her til et spændende og pointrigt opgør.

Chiefs har rigtig gode muligheder for at udnytte midten af banen med Travis Kelce, så forvent at se masser af bolde sendt i retning af tight end’en. For Bengals er kampen en mulighed for at se, om rookie Ja’Marr Chase kan gentage sin præstation fra grundspillet, hvor han greb bolde for 266 yards. Helt så godt bliver det nok ikke igen, men Chiefs’ safety Tyrann Mathieu er stadig i concussion protocol, så han er tvivlsom til kampen. Mangler Chiefs ham åbner det forsvaret helt op for Bengals.

Los Angeles Rams 24 – 21 San Francisco 49ers

Man må give Kyle Shanahan og hans trænerstab kredit for, at de bliver ved med at præstere med en quarterback, der formentlig aldrig bliver bedre end middelgod. Jimmy Garoppolo er klart den svageste af de fire quarterbacks i konferencefinalerne, men til gengæld har han et godt forsvar og et solidt løbespil at læne sig op af. Det skal 49ers også gøre her.

Rams tabte faktisk begge opgør til 49ers i grundspillet, men kampen i uge 18 var meget tæt og Rams burde have vundet, inden 49ers tvang kampen i overtime.

Det er altid fascinerede at se Kyle Shanahan og Sean McVay duellere, og selvom Shanahan har vundet begge opgør i denne sæson, så må tredje gang være lykkens gang for McVay og co. Især nu, hvor Matthew Stafford har fået smag for at vinde i slutspillet. Er man ikke 49ers-fan skal man nok håbe på en Rams-sejr her for at få det mest eksplosive opgør i Super Bowl.

Sidste uge: 3-1
I alt: 179-102-1 (63,3 %)
Lock of the week: 15/20