Efter en halvsløj omgang wild card-kampe, der ikke bød på meget spænding venter fire fantatiske kampe i divisionsrunden. Her er mine weekly winners for anden runde af slutspillet.

Tennessee Titans 20 – 24 Cincinnati Bengals

Det er stadig tvivlsomt om Derrick Henry bliver helt klar for Titans, og det vil være et stort slag for hjemmeholdet her. Bengals blev ramt af skader mod Raiders i sidste uge, men vigtige Trey Hendrickson ser ud til at være klar, og han kan gøre livet rigtig surt for Ryan Tannehill.

Den første udfordring blev overvundet for Bengals, og med den første slutspilssejr i over 30 år giver ro og masser af selvtillid. Derfor tror jeg også, at de kan tage til Nashville og overraske mod AFCs førsteseed. Især i en sæson, hvor netop vinderen af konferencen måske nok ikke er det stærkeste hold.

🔒 Green Bay Packers 27 – 20 San Francisco 49ers

Packers har ikke en god slutspilsstatistik mod 49ers på det seneste, men Jimmy Garoppolo er ikke 100 % klar for San Francisco, og det kan blive meget afgørende. Samtidig har Packers haft en ekstra uge til at forberede sig og restituere, så der er lagt op til at Aaron Rodgers bryder sin forbandelse mod 49ers.

Der er ikke et super godt Lock of the Week i denne uge, men denne kamp ser jeg som den mest ulige, så jeg sætter mine penge på Packers.

Tampa Bay Buccaneers 23 – 27 Los Angeles Rams

Man skal aldrig dømme Tom Brady ude, men det er bekymrende for Tampa Bay, at tackle Tristan Wirfs og center Ryan Jensen stadig ikke træner og er tvivlsomme til opgøret her, når den defensive linje hos modstanderne består af Aaron Donald, Von Miller og Leonard Floyd.

Hvis Wirfs og Jensen mangler kan Von Miller og Floyd tvinge Brady til at blive i lommen – hvilket han nok foretrækker efter han er en statue som 44-årig. Problemet er bare, at Aaron Donald så kommer bragende op igennem midten. Pres herfra har historisk set været kryptonit for Brady. Spørgsmålet bliver så, hvor mange point Rams kan score mod et revitaliseret Bucs-forsvar.

Kansas City Chiefs 38 – 34 Buffalo Bills

Divisionsrunden slutter med et brag af et opgør mellem Chiefs og Bills, der begge scorede over 40 point i sidste uge og vandt kæmpesejre. Vejret bliver mildt og vindstille, og det betyder, at vi kan forvente masser af point.

Jeg tror i sidste ende, at Patrick Mahomes og Chiefs trækker sig sejrrigt ud af opgøret, men det bliver tæt. Den afgørende faktor her bliver Chiefs’ forsvar, der har spillet fremragende efter en horribel start på sæsonen. Her bliver de presset men gør lige akurrat nok til at vinde og gå videre til konferencefinalerne.

Sidste uge: 6-0
I alt: 176-101-1 (63,3 %)
Lock of the week: 15/19