Kom tilbage på sporet i sidste uge, og denne uge virker umiddelbart lettere at spå om. Famous last words. Det er i øvrigt sidste uge med hold på bye week. Her er mine weekly winners for uge 14.

Minnesota Vikings 23 – 20 Pittsburgh Steelers

Vikings fik den tvivlsomme ære at blive det første hold, der tabte til Lions i denne sæson, mens Steelers vandt et tæt opgør mod Ravens. Alligevel tror jeg godt, at hjemmeholdet kan vinde her. Jeg kunne godt se, at begge hold kommer med en modreaktion, men jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg ellers skal mene om de to hold og deres præstationer, der har været så meget op og ned, at det hele kan gå lidt alle veje.

Washington Football Team 16 – 21 Dallas Cowboys

Washington er inde i en flot stime og tog endnu en sejr over Raiders i sidste uge. Cowboys spillede allerede torsdag, og kunne derfor se netop Washington spille sig op på sjettepladsen i NFC-konferencen. En sejr her vil dog stort set sikre Cowboys NFC East en slutspilskamp på hjemmebane.

Tennessee Titans 34 – 21 Jacksonville Jaguars

Titans har siddet over, og det har de haft brug for efter to nederlag i træk. Nu kan de komme tilbage på sporet mod Jaguars, der er den første af en række overkommelige modstandere resten af grundspillet.

Houston Texans 17 – 30 Seattle Seahawks

Texans scorede 0 point i sidste uge. Seahawks tog en flot sejr mod 49ers, og de bør gentage kunststykket og vinde igen. Denne gang over en væsentlig mere overkommelig modstander. Spørgsmålet er så, om Seahawks stadig har håb i NFC, der måske kommer til at sende et hold med negativ rekord i slutspillet.

Kansas City Chiefs 38 – 20 Las Vegas Raiders

Chiefs slog Broncos søndag aften – igen på grund af deres forsvar. Forsvaret skal også nok holde snor i Raiders. Så er det mest af alt et spørgsmål om, om Chiefs-angrebet kan få gang i maskineriet igen. Raiders er et godt hold at møde, når angrebet skal kickstartes. En sejr til Chiefs her vil sende Raiders så godt som ud af kampen om AFC West.

New York Jets 17 – 27 New Orleans Saints 🔒

Saints er mit lock of the week. Alvin Kamara er begyndt at træne med, og det vil være en stor fordel for udeholdet, hvis han er klar. Selv uden ham tror jeg dog på, at Saints vinder her. Jets er Jets. Jeg kommer kun til at sætte mine penge på dem, hvis de møder Lions eller lignende.

Carolina Panthers 24 – 23 Atlanta Falcons

Panthers har haft friuge og taget konsenkvensen af dårligt angreb ved at fyre deres offensive koordinator Joe Brady. Jeg glæder mig til at se, hvordan angrebet kommer til at se ud her, men jeg tror de kan overraske Falcons lidt, og det kan gøre forskellen.

Cleveland Browns 31 – 30 Baltimore Ravens

Lige før deres friuge tabte Browns til Ravens i en kamp, hvor Lamar Jackson kastede fire interceptions. I sidste uge kunne Browns så se, at Jackson fortsat ikke spillede fremragende mod Steelers, og nu kommer han så på besøg i Cleveland. Ravens fører stadig AFC North, men det kan hurtigt ændre sig, hvis Browns tager sejren her – og det kunne jeg godt se for mig.

Los Angeles Chargers 29 – 13 New York Giants

Chargers slagtede Bengals i sidste uge, men var alligevel ved at lukke dem ind i kampen på et tidspunkt. Så man ved aldrig helt, hvad der kan ske med Justin Herbert og co. Når det så er sagt, så bør de altså være en del bedre end Giants – især et Giants-hold med Mike Glennon eller måske endda Jake Fromm som quarterback.

Denver Broncos 27 – 13 Detroit Lions

Broncos missede en gylden mulighed mod Chiefs i sidste uge, men rejser sig hjemme mod Lions, der tager lidt let på det efter deres første sejr i denne sæson. Eller det forventer jeg i hvert fald. Det kan også være, at Lions nu bliver et helt andet hold, der bliver umuligt at slå. Meeeeeeen, gik mig mine Broncos her, nu hvor forsvaret ser ud til at spille godt hver uge.

Cincinnati Bengals 34 – 31 San Francisco 49ers

Bengals og 49ers er begge hold, som jeg aldrig helt ved, hvor jeg har. Jeg havde eksempelvis begge hold til at vinde i sidste uge, men tog fejl med dem begge. Jeg tror vi får en interessant kamp her – måske med masser af turnovers, men i sidste ende bliver det Bengals, der tager sejren og holder presset på Ravens i AFC North.

Tampa Bay Buccaneers 27 – 23 Buffalo Bills

32-3. Det er ikke mit bud på resultatet. Men derimod Tom Bradys rekord i karrieren mod Bills. Han æder dem til morgenmad, og det hjælper altså heller ikke, at Bills har store problemer med at stoppe power run-angreb, når det er en gut som Leonard Fournette, der står på den anden side af kridtstregen. Bills skal helst vinde her, men må endnu en gang se Tom Brady slukke en drøm om, at de kan vinde AFC East.

Green Bay Packers 24 – 19 Chicago Bears

Packers og Aaron Rodgers har holdt friuge, og det har gjort Rodgers’ skadede tå godt. Så nu er han klar til at føre Packers hele vejen i slutspillet – og måske til NFC-finalen. Første skridt på vejen er denne kamp mod Bears, der ser ud til at have Justin Fiels tilbage fra skade – omend han formentlig stadig vil være ramt af smerter.

Arizona Cardinals 28 – 24 Los Angeles Rams

Cardinals med Kyler Murray og DeAndre Hopkins er altså bare en fed oplevelse, og de to bliver livsvigtige i dette opgør mod Rams, der stort set kan afgøre NFC West. Cardinals kan i øvrigt blive det første hold, der sikrer sig slutspilsdeltagelse i år. Alt, det kræver, er en sejr over Rams mandag aften.

Byes: Colts, Dolphins, Patriots, Eagles

Sidste uge: 10-4
I alt: 120-73-1 (61,9 %)
Lock of the week: 10/13