Helt exceptionelt svær uge at spå om i sidste uge, hvilket også førte til min dårligste uge nærmest nogensinde. Jeg ramte kun på 5 ud af 15. Her er mine weekly winners for uge 13.

New Orleans Saints 17 – 24 Dallas Cowboys

Det så egentlig ud til at gå fint med Trevor Siemian som quarterback, men han er altså ikke et langsigtet svar. Derfor ser det også ud til, at Saints skifter til Taysom Hill inden torsdagsopgøret mod Cowboys. Det kan give lidt spænding, men jeg tror Cowboys-forsvaret lukker flot ned og scorer nok til at vinde.

Miami Dolphins 26 – 20 New York Giants

Fire sejre i træk for Dolphins, der pludselig ligner et hold, som man ikke har lyst til at møde. Giants kommer lige fra en sejr over Eagles, men den sejr kom dog i hus uden at imponere. Her tror jeg mest på, at Dolphins vinder deres femte i træk og begynder at ligne et hold, der måske kan nå at kæmpe sig med i wild card-ræset.

Houston Texans 13 – 34 Indianapolis Colts

Colts hang godt med mod Buccaneers og var ikke mange øjeblikke fra at vinde over Tom Brady og co. i sidste uge. Texans kunne ikke engang slå Jets, og det giver mig ikke meget håb for denne kamp mod divisionsrivalerne fra Indy.

Detroit Lions 20 – 27 Minnesota Vikings

Lions havde chancen for at vinde på Thanksgiving, men det ser sværere og sværere ud for dem at få en sejr i år. Når det så er sagt, så ville det ikke undre mig, om den lige pludselig kom her med divisionsrivalerne fra Minnesota. Vikings har hårdt brug for en sejr efter nederlaget til 49ers i sidste uge, hvis de skal gøre sig håb om et wild card i NFC, omend det ser ud til, at et sådant wild card kan være billigt til salg i år.

New York Jets 13 – 30 Philadelphia Eagles 🔒

Eagles skuffede mod Giants i sidste uge, og nu venter så det andet New York-hold. I sidste uge havde jeg lidt forbehold, fordi Giants er en divisionsrival, men Eagles bør på de fleste parametre været et bedre hold end Jets, og det har de også vist i denne sæson. En sejr er absolut nødvendig for at holde liv i slutspilshåbet, og Philly er mit lock of the week.

Chicago Bears 16 – 28 Arizona Cardinals

Bears tog en uimponerende sejr på Thanksgiving, mens Cardinals har siddet over. Jeg bliver nødt til at gå efter, hvordan de to hold har spillet indtil videre i denne sæson, og der er jeg ikke i tvivl om, at Cardinals snupper sejren.

Cincinnati Bengals 38 – 34 Los Angeles Chargers

Bengals udraderede Steelers i sidste uge, mens Chargers skuffende tabte stort til Broncos. Jeg tror det bliver endnu en sejr til Bengals her, omend det nok bliver en del tættere end i sidste uge. Kampen her kan få kæmpe implikationer for slutspillet i AFC, så dette er bestemt et opgør, der er værd at følge med i.

Atlanta Falcons 17 – 27 Tampa Bay Buccaneers

Bucs var ved at misse sejren mod Colts, men hev den alligevel hjem, og det er vel definitionen på et solidt mandskab. Derfor tror jeg også, de med rimelig sikkerhed slår divisionsrivalerne fra Atlanta, der kommer med en sejr over Jaguars i bagagen. De har dog haft det svært mod “gode” hold i år, og det bliver også tilfældet her.

Los Angeles Rams 27 – 16 Jacksonville Jaguars

Rams har stadig ikke vundet, siden man hentede Von Miller og Odell Beckham Jr. til holdet. Det slutter nu. Jaguars kommer på besøg, og Rams’ defensive front bør have en fremragende dag mod rookien. Ellers vil jeg for alvor begynde at bekymre mig om Rams.

Las Vegas Raiders 20 – 23 Washington Football Team

Raiders slog Cowboys i overtime på Thanksgiving, og holder dermed trit i nærmest historisk tætte AFC West. Men Washington har vundet tre i træk og har momentum, hvilket kan give dem det sidste rygstød i dette opgør, som kan blive meget meget tæt.

Pittsburgh Steelers 23 – 27 Baltimore Ravens

Kan Steelers rejse sig oven på blamagen mod Bengals i sidste uge? Sikkert til dels. Men man må også forvente, at Lamar Jackson spiller bedre end at lave fire interceptions, som han gjorde mod Browns. Heldigvis for Ravens blev det alligevel en sejr, og Ravens holder derfor fast i førstepladsen i AFC. Men alt kan nå at ske endnu.

Seattle Seahawks 14 – 20 San Francisco 49ers

Jeg har mistet al tillid til Seahawks i år. Det virker ikke til, at Russell Wilson gider mere – i Seattle – og han får heller ikke meget hjælp. Jeg kunne sagtens se et scenarie, hvor Wilson bliver tradet efter sæsonen, og Pete Carroll går på pension. 49ers lever efter sejren over Vikings og kan bringe sig i en god position til et wild card med en sejr her.

Kansas City Chiefs 23 – 16 Denver Broncos

Jeg kan ikke med god samvittighed sætte mine penge på Broncos på Arrowhead i december måned. Men jeg vil heller ikke udelukke, at de kan overraske. Chiefs har ikke været så solide som vi har set tidligere – faktisk slet ikke gode på angrebet, og Vic Fangio har det med at holde Chiefs til ganske få point, når de to hold spiller. Udfordringen bliver nu, at Broncos skal score mere end 16 point, som de plejer i Kansas City. Vinderen af kampen sætter sig på førstepladsen i AFC West.

Buffalo Bills 27 – 30 New England Patriots

Kan Patriots fortsætte sejrsstimen som lige nu er på seks kampe i træk? En sejr her vil give dem en sikker føring i AFC East, og Bills må i så fald tænke, hvad de skal gøre for at vippe Patriots af pinden som divisionens absolutte ejermand. Det vil næsten være ubærligt for andre AFC East-fans, hvis Patriots bare fortsætter, hvor de slap efter Tom Brady.

Bye week: Panthers, Browns, Packers, Titans

Sidste uge: 5-10
I alt: 110-69-1 (61,1 %)
Lock of the week: 9/12