Det er Thanksgiving, så vi får hele tre kampe torsdag! Husk derfor at sætte dine picks tidligere end normalt. Her er mine weekly winners for uge 12.

Detroit Lions 16 – 13 Chicago Bears

Vi slipper for en kamp mellem to backup quarterbacks her, da Lions har meldt Jared Goff klar. Og jeg har bare på fornemmelsen, at det er her på Thanksgiving, at Detroit får sæsonens første sejr. Når det så er sagt, så bliver det ikke nemt mod Andy Dalton, der vel er en af ligaens bedste backups.

Dallas Cowboys 31 – 20 Las Vegas Raiders

Muligvis det bedste af de tre Thanksgiving-opgør. Cowboys skal tilbage på hesten efter nederlaget til Chiefs i sidste uge, mens Raiders efter tre nederlag i træk kæmper for at få sæsonen på ret køl. Cowboys er et bedre hold og spiller på hjemmebane, så mon ikke de også tager sejren her?

New Orleans Saints 13 – 23 Buffalo Bills

Bills har skuffet de seneste uger – særligt i sidste uge mod Colts, hvor det blev til et kæmpe nederlag. Saints er konkurrencedygtige med Trevor Siemian som quarterback – og så alligevel ikke. Siemian er intelligent, men han kan presses til fejl og er ikke atletisk nok til at rette op på det. Det kommer Bills til at udnytte.

Indianapolis Colts 24 – 23 Tampa Bay Buccaneers

Lidt et sats her, men jeg var meget imponeret over Colts og især Jonathan Taylor i sidste uge. Nu spiller de hjemme mod et Bucs-mandskab, der er virkelig stærkt, men ikke har spillet op til sit bedste på det seneste, og det kan måske være chancen for Carson Wentz og co.

Houston Texans 24 – 20 New York Jets

Flot sejr til Texans over Titans i sidste uge, og nu venter så mere overkommelig modstand i Jets. New York går tilbage til Zach Wilson som starter efter han er kommet sig over sin skade, men jeg vil gerne lige se ham være helt på toppen, før jeg tror på, at han kan blive farlig.

New York Giants 21 – 27 Philadelphia Eagles

Klassisk NFC East-opgør, der sikkert ender med at Giants vinder. Men jeg bliver nødt til at gå med Eagles, der spiller virkelig godt for tiden og med lidt held kan ende med at presse Cowboys i kampen om divisionen. Men så kræver det altså også, at man vinder disse kampe, hvor man er et klart bedre hold.

Miami Dolphins 19 – 24 Carolina Panthers

Ærgerligt comeback til hjemmebanen i Charlotte for Cam Newton i sidste uge, men han ser ud til, at han kan rykke Panthers. Det er jeg stadig ikke helt sikker på er tilfældet for Tua Tagovailoa hos Dolphins.

New England Patriots 28 – 24 Tennessee Titans

Havde du spurgt mig for 3-4 uger ville jeg helt sikkert have taget en Titans-sejr her, men sådan kan tingene hurtigt ændre sig i NFL. Efter Titans’ nederlag til Texans i sidste uge, og Patriots nedslagtning af Falcons – og de to holds generelle trends, så tror jeg mest på hjemmeholdet her.

🔒 Cincinnati Bengals 29 – 23 Pittsburgh Steelers

Vilde AFC North får skrevet endnu et kapitel her, hvor Bengals slår Steelers i en vigtig kamp på vejen mod toppen af divisionen. Bengals virker for mig som et bedre spillende hold, og en stor del af det har at gøre med quarterbacken, hvor Bengals-fans må glæde sig over, at det ser ud til, at de har en langtidsholdbar løsning med Joe Burrow. Holder dette resultat sammen med min sejr til Ravens over Browns længere nede vil de to hold trække lidt fra hhv. Steelers og Browns.

Jacksonville Jaguars 27 – 24 Atlanta Falcons

Svært ved at beslutte mig for, om jeg skulle vælge Falcons eller Jaguars her. I sidste ende giver jeg sejren til hjemmeholdet, da jeg egentlig tror, at de to mandskaber bør spille rimelig lige op med hinanden. Det bekymrer dog en smule, at der tilsyneladende er lidt uenigheder i Jacksonville om, hvordan man bør bruge Trevor Lawrence.

Denver Broncos 28 – 27 Los Angeles Chargers

Endnu et lille sats. Chargers har nok generelt lignet et bedre hold end Broncos i denne sæson, men disse kampe er som regel tætte, Broncos er på hjemmebane og kommer lige fra bye week, mens var ved at smide sejren mod Steelers i sidste uge. Sæt ikke dine penge her med mindre du har råd til at tabe dem.

Green Bay Packers 23 – 30 Los Angeles Rams

Packers er nok et bedre hold en Rams, men Aaron Rodgers spiller med en brækket tå, der angiveligt generede ham ret meget i nederlaget til Vikings. Det bekymrer mig lidt, når han skal op imod en defensiv med Aaron Donald, Von Miller og Leonard Floyd på jagt efter Packers-quarterbacken.

San Francisco 49ers 17 – 23 Minnesota Vikings

Var sejren i sidste uge det skud energi, Vikings skulle bruge for at vende deres sæson på hovedet? Det kunne det meget vel være, hvis du spørger mig. 49ers er lidt op og ned, og jeg tror de får det svært her. Så kan Kyle Shanahan ærgre sig over, at han ikke i sin tid fik fat i Kirk Cousins, som han ønskede sig.

Baltimore Ravens 34 – 27 Cleveland Browns

Lamar Jackson er tilbage, og Browns har ikke spillet specielt godt de seneste uge. Derfor er jeg faktisk ikke rigtig i tvivl om, at Ravens nok skal hive sejren hjem her. Det gør det ikke bedre, at Baker Mayfield døjer med jeg ved ikke hvor mange skader.

Washington Football Team 20 – 27 Seattle Seahawks

Sneaky god kamp mellem Washington og Seattle venter mandag aften, hvor begge hold skal forsøge at holde liv i sæsonen. Seahawks er 3-7, og et nederlag her vil reelt sende dem ud af Wild card-ræset og sætte gang i spørgsmål om fremtiden for blandt andre quarterback Russell Wilson.

Bye week: Cardinals, Chiefs

Sidste uge: 10-5
I alt: 105-59-1 (63,6 %)
Lock of the week: 8/11