I sidste uge fik vi sæsonens første uafgjort, og som sædvanlig var det svært at spå om særlig meget. I denne uge er jeg mere selvsikker. Her er mine weekly winners for uge 11.

Atlanta Falcons 17 – 27 New England Patriots

Patriots har slået deres status fast som slutspilskandidat, og Falcons fik en ordentlig snitter i sidste uge. Det er to hold, der er lidt på vej hver sin vej, og Patriots bør vinde komfortabelt her.

Philadelphia Eagles 23 – 20 New Orleans Saints

Eagles spiller bedre end deres record. Især efter de er begyndt at løbe bolden. Saints er stadig et godt hold, men vil resten af sæsonen være ramt af deres mangler på quarterback, og det tror jeg også kan blive afgørende her.

New York Jets 16 – 20 Miami Dolphins

Jets og Dolphins er en af de kampe, der bare skal overstås. Ingen af holdene har meget at spille for, og så er en sejr måske i virkeligheden en ulempe. Og nå ja, så starter Jets Joe Flacco på quarterback. Han bliver utroligt nok ved med at hænge fast i NFL.

Carolina Panthers 24 – 20 Washington Football Team

Cam Newton er tilbage i Carolina og nu venter et opgør mod hans tidligere træner Ron Rivera, med hvem Newton nåede Super Bowl. Washington fik en flot sejr over Buccaneers i sidste uge, og selvom det giver momentum, så lægger det også op til en klassisk “letdown”-kamp. Et skuffende nederlag efter en stor sejr.

Buffalo Bills 27 – 24 Indianapolis Colts

Bills skal passe på mod Colts, der pludselig ligner en contender på vej frem. De er kun 5-5, men efter nederlag i de første tre kampe har de kun tabt til Titans og Ravens – begge i overtime. Så nu skal de bare vise, at de kan slå gode hold.

Cleveland Browns 28 – 13 Detroit Lions

Browns er pludselig i kulkælderen i AFC North, men mod Lions får de mulighed for at komme tilbage på sporet efter kæmpenederlaget til Patriots i sidste uge. Lions forspildte en gylden mulighed for at vinde deres første kamp i sidste uge, og jeg tror, de må vente lidt endnu.

Jacksonville Jaguars 23 – 26 San Francisco 49ers

Flot sejr til 49ers over Rams på Monday Night. Nu venter en helt anden opgave kun seks dage senere og en lang rejse til østkysten mod Jaguars, og selvom jeg tror 49ers vinder, så tror jeg, at Jaguars kan holde det tæt – og det ville faktisk overhovedet ikke overraske mig, hvis Jaguars tager sejren.

Tennessee Titans 42 – 20 Houston Texans

Top og bund i AFC South. Top og bund i AFC. Titans er på næsten alle parametre et bedre hold, så det er svært at se, hvordan Texans skulle kunne vinde her – endda i Tennessee.

Minnesota Vikings 17 – 24 Green Bay Packers 🔒

Vikings tog en flot sejr over Chargers i sidste uge, men mod Packers får de det svært. Green Bays forsvar kommer netop fra en kamp, hvor de afholdt Russell Wilson fra at score for første gang i sin karriere, og Aaron Rodgers ligner den quarterback, vi regnede med. Den cocktail bliver svær for Vikings.

Chicago Bears 13 – 21 Baltimore Ravens

Bears kan godt gå hen og drille Baltimore, men Lamar Jackson og co. må også være virkelig sultne efter deres skuffende nederlag til Dolphins i sidste uge. Der skal andre boller på suppen, og det kommer der her med en sikker sejr over Bears. Chicago-fansene får samtidig et indblik i, hvad de kan håbe på i fremtiden fra Justin Fields.

Las Vegas Raiders 17 – 27 Cincinnati Bengals

Raiders tabte stort i sidste uge efter en periode med flere dårlige episoder uden for banen, og det virker som den tid på året, hvor Las Vegas begynder at falde sammen. På mærkværdigvis sker det altid. For Bengals er der brug for at komme tilbage på hesten efter holdets bye week og to skuffende nederlag inden da.

Seattle Seahawks 24 – 20 Arizona Cardinals

0 point af Seahawks i sidste uge var ikke godt, men mon ikke også Russell Wilson kommer til at være en smule skarpere i denne uge? Jeg går ud fra, at Cardinals har Kyler Murray tilbage, men det er også vigtigt for dem, at de kommer tilbage på sporet efter nederlag i to af de sidste tre kampe.

Kansas City Chiefs 30 – 28 Dallas Cowboys

Er Mahomes tilbage? Har Chiefs fået styr på forsvaret? Svaret på begge dele er nok… måske? Mod Cowboys venter i hvert fald et brag af en kamp, der helt klart er værd at sætte sig foran skærmen for at se. Chiefs har brug for alle de sejre, de kan skrabe sammen i tætte AFC West, men Cowboys har lidt mere at give af i NFC East.

Los Angeles Chargers 26 – 20 Pittsburgh Steelers

Skuffende resultat for Chargers i sidste uge med nederlaget til Vikings, mens Steelers må undre sig over, hvordan de ikke slog Lions i overtime – selv med Mason Rudolph som quarterback. Det er usikkert om Ben Roethslisberger er tilbage efter covid-19 i denne uge, og holdet mangler formentlig også Minkah Fitzpatrick og måske T.J. Watt, så der er gode muligheder for Chargers.

Tampa Bay Buccaneers 27 – 13 New York Giants

Buccaneers skal have vasket det overraskende nederlag til Washington i sidste uge væk, og desværre for Giants går det ud over dem. Jeg har svært ved at se, at det svagt Giants-mandskab skal kunne true en vred Tom Brady. Det skulle da lige være fordi Brady ikke har de bedste erfaringer mod Giants.

Bye week: Broncos, Rams

Sidste uge: 7-6-1
I alt: 95-54-1 (63,6 %)
Lock of the week: 8/10

1 KOMMENTAR

  1. Flot sejr til 49ers over Cardinals, men de var uden Kyler Murray og DeAndre Hopkins, og det betyder selvfølgelig noget..
    Nej tror faktisk ikke det havde nogen betydning i sidste weekend, men nu var det også Rams de slog. 🙂 (en sejer over Cardinals havde dog også været dejlig..)

Comments are closed.