Vi er nået så godt som halvvejs med sæsonen, og selvom nogle hold har fået flyttet kampe, så må det glæde NFL, at de endnu ikke er blevet nødt til at tage “uge 18” i brug.

Denne uge byder blandt andet på et vigtigt opgør i toppen af AFC North, og så skal et af ligaens bedste hold møde det dårligste. Så hvor stor bliver den sejr lige? Her er mine weekly winners for uge 8.

Carolina Panthers 24 – 23 Atlanta Falcons

Panthers har hårdt brug for en sejr, hvis de skal holde sig inde i kampen om en slutspilsplads, og mod Falcons er det bestemt en mulighed. Atlanta har ellers spillet bedre siden fyringen af Dan Quinn som head coach, men de bliver ved med at smide sejre væk på uforklarlig vis – hvorfor ikke også her?

Baltimore Ravens 30 – 28 Pittsburgh Steelers

Ravens og Steelers mødes i en kamp, der kan få kæmpe indflydelse på udfaldet af AFC North. Steelers er ligaens eneste ubesejrede hold her, og selvom jeg tror kampen kan gå begge veje, så giver jeg alligevel sejren til Ravens, der har siddet hjemme i sidste uge og set, hvordan Steelers var ved at smide en sikker sejr mod Titans.

Miami Dolphins 22 – 24 Los Angeles Rams

Den første rigtige kamp for Tua Tagovailoa, der inden Dolphins’ bye week kom ind i slutningen af kampen for Miami. Jeg glæder mig til at se quarterbacken fra start, men man må også være realistisk omkring, at det er netop hans første fulde kamp i NFL. Derfor forventer jeg en sejr til Rams, men det kan sagtens blive tæt.

Kansas City Chiefs 38 – 13 New York Jets

Chiefs viste i sidste uge, at de kan vinde selv, når deres angreb ikke spiller godt, og mod Jets bør det være en formsag at hive en sejr i land mod ligaens dårligste hold. Chiefs går 7-1. Jets er 0-8, når weekenden er omme.

Green Bay Packers 31 – 20 Minnesota Vikings

Vikings har haft bye week, og måske kan det hjælpe dem lidt i bestræbelserne på at slå Packers, men jeg har ikke det store håb for NFLmings lillaklædte idoler. Packers vinder og holder Bears på afstand i NFC North.

Detroit Lions 20 – 24 Indianapolis Colts

Lions har muligheden for at spille sig tilbage ind i slutspillet med en sejr over Colts, men Indy er 4-2 og vil kæmpe med næb og kløer for en sejr, der måske kan bringe dem tilbage på niveau med Titans i stillingen – hvis altså Tennessee taber deres kamp. Jeg tror Colts tager den sejr, men vi er nok ude i en kamp, der afgøres sent i fjerde quarter.

Cleveland Browns 27 – 34 Las Vegas Raiders

Raiders fik ørene i maskinen mod Buccaneers i sidste uge, men der var også covid-19 i spil. Nu venter et opgør mod Browns, der er 5-2, men som resten af sæsonen mangler den helt store stjerne på angrebet i Odell Beckham Jr., og Raiders har vist, at de kan slå de bedste hold i NFL. Derfor tror jeg også på en udesejr her.

Cincinnati Bengals 23 – 27 Tennessee Titans

Kan Bengals stoppe Derrick Henry? Det må være det helt store spørgsmål inden denne kamp. Joe Burrow har allerede spillet nogle gode kampe for Bengals, og han er helt sikkert fremtiden på quarterback-positionen, men mod Titans bliver det svært, hvis han ikke kan komme på banen. Titans har kun tabt én kamp denne sæson, og det tror jeg, de holder fast i.

Buffalo Bills 26 – 19 New England Patriots

Måske bliver denne kamp slet ikke så tæt. Måske bliver jeg overrasket og Patriots tager sejren. Men det var ikke et godt tegn, at Pats i sidste uge spillede så dårligt, at Cam Newton blev bænket. Patriots-angrebet har haft meget svært ved at score point de seneste to kampe, og det skal forbedres, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at slå Bills her.

Denver Broncos 28 – 27 Los Angeles Chargers

Justin Herbert fik endelig sin første sejr med Chargers i sidste uge, og det giver momentum mod Broncos, der tabte stort til Chiefs i sneen. Når jeg alligevel lægger mine penge på Broncos er det fordi Broncos-forsvaret spiller fremragende lige for tiden. Det var bestemt ikke deres skyld, at Chiefs scorede 43 point i sidste uge, og jeg tror de kan lukke bedre ned for Herbert og co. end så mange andre. Det kræver så også at Drew Lock spiller bedre end i sidste uge…

Seattle Seahawks 31 – 27 San Francisco 49ers

Seahawks led sit første nederlag i sidste uge, og 49ers vandt stort over Patriots. Og pludselig ser denne kamp meget mere interessant ud. Jeg tror dog stadig mest på Seahawks, der har været stabilt gode hele sæsonen, mens 49ers har været noget mere svingende i deres præstationer. Det sagt, så er de disse divisionsopgør ofte tætte, så det skal nok blive underholdende.

Chicago Bears 20 – 23 New Orleans Saints

Endelig tror jeg på Bears. Og så taber de med to touchdowns til Rams. Så nu må de vinde min tillid igen. Saints er 4-2, men ligger lige nu uden for slutspilspladserne i NFC. Med en sejr her kan de overtage Bears’ plads, og selvom Brees og co. ikke har været så gode i år, som jeg troede, så bør de stadig være et slutspilshold.

Philadelphia Eagles 21 – 10 Dallas Cowboys

Eagles kan tage total kontrol i NFC East med en sejr her. Og med Cowboys nede på deres tredje quarterback, så bør det altså ikke være noget problem for Carson Wentz og co. Så de taber sikkert.

New York Giants 7 – 27 Tampa Bay Buccaneers

Giants og Bucs slutter uge 8 af med et mandagsopgør af de kedeligere. Det er svært at se, hvordan Giants skal true Buccaneers i dette opgør. Det skulle da lige være, hvis Tom Bradys Giants-kompleks stadig lever efter Eli Mannings pension og Bradys holdskifte.

Byes: Football Team, Cardinals, Jaguars, Texans

Sidste uge: 11-3
I alt: 68-36-1