Der er tre ubesejrede hold tilbage i ligaen, og to af dem mødes kl. 19 søndag aften. Og det ser rent faktisk ud til, at ligaen kører videre uden de helt store problemer.

Covid-19-tilfælde dukker stadig op rundt omkring i ligaen, men det er igen i småtingsafdelingen efter NFL har skærpet restriktionerne. Alligevel kan covid-19 få indflydelse i denne uge – mere om det længere nede. Her er mine weekly winners for uge 7.

Philadelphia Eagles 27 – 20 New York Giants

Giants tog en sejr over Washington i sidste uge, men var kun et enkelt spil fra at tabe. Eagles tabte til Ravens, men spillede overraskende godt og fulgte med langt hen i kampen. Enhver sejr tæller i svage NFC East, og jeg tror at Eagles tager et stort skridt i den retning her.

Tennessee Titans 28 – 30 Pittsburgh Steelers

Den udsatte kamp fra uge 4 mellem Titans og Steelers viser sig nu at være en kamp mellem to af de tre sidste ubesejrede hold i ligaen. Jeg tror på et tæt opgør her, og det skal blive spændende at se, om Steelers kan stoppe Derrick Henry uden vigtige Devin Bush i midten af forsvaret. Titans har dog vist, at man kan score point på dem, og Steelers er i den grad et hold, der kan score point, så jeg giver udeholdet sejren her.

Washington Football Team 24 – 19 Dallas Cowboys

Redskins gik efter sejren mod Giants i sidste uge, og det kunne jeg egentlig godt lide, selvom det slog fejl. Nu venter et vigtigt opgør i NFC East mod Cowboys, der bløder efter tabet af Dak Prescott. Samtidig begynder der at vise sig lidt utilfredshed med trænerstaben i Dallas, og det tegner ikke godt for resten af sæsonen.

New York Jets 9 – 27 Buffalo Bills

Jets er det dårligste hold i ligaen, så mod Bills kan jeg ikke se, hvordan de skal vinde. For netop Buffalo er opgøret mod Jets en kærkommen mulighed for at komme tilbage på sporet efter to nederlag i træk, og jeg forventer, at de vinder sikkert.

New Orleans Saints 31 – 24 Carolina Panthers

Saints har haft friuge, mens Panthers i sidste uge måtte se sig slået af Chicago Bears. Derfor tager jeg også hjemmeholdet her, der både er mere friske, og har set for nylig, at Panthers sagtens kan slås. Panthers har hårdt brug for en sejr, hvis de skal følge med i toppen af NFC South, så jeg tror dette blive en hårdt spillet kamp.

Houston Texans 30 – 42 Green Bay Packers

Texans er kommet lidt i gang efter fyringen af Bill O’Brien, men har stadig kun én sejr i sæsonen. Nu møder de et Packers-hold anført af en vred Aaron Rodgers, der tilmed fik et chok i sidste uge, da Packers fik stryg af Buccaneers. Packers vågner op til dåd, og selvom Texans scorer mange point, så bliver det ikke nok mod Green Bay.

Cincinnati Bengals 23 – 26 Cleveland Browns

Det bliver ved med at være lige ved og næsten for Bengals, der egentlig ser udmærkede ud, men smider sejre væk. Det er et problem for head coach Zac Taylor, og noget han skal have styr på rimelig hurtigt, hvis han vil have et job til næste år. Browns prøver at holde trit med Ravens og Steelers i AFC North, men det kræver en sejr her.

Atlanta Falcons 24 – 29 Detroit Lions

Falcons fik deres første sejr i sæsonen i sidste uge, men skal man lægge så meget i det, når modstanderen var Vikings? Det gør jeg i hvert fald ikke. Omvendt ser Lions ud til, at de vinder de kampe, de skal, og det tror jeg også, de gør her. Lions er 2-3, men burde nærmere være 3-2 eller måske endda 4-1.

Arizona Cardinals 27 – 31 Seattle Seahawks

Cardinals fik oprejsning over et svagt Cowboys-hold i sidste uge, og det hjælper dem helt sikkert med momentum. Nu venter et enormt vigtigt opgør mod divisionsrivalerne fra Seattle, der ikke bare har haft friuge, men som også er det eneste ubesejrede hold i NFC. Seahawks kan få svært ved at holde styr på lille vævre Kyler Murray, men Russell Wilson spiller så godt, at jeg ikke tror det gør nogen forskel.

Los Angeles Chargers 23 – 16 Jacksonville Jaguars

Jaguars er simpelthen bare ikke gode. Justin Herbert ser derimod god ud for Chargers, men den unge rookie har stadig sin første sejr til gode som holdets startende quarterback. Den SKAL komme her, hvis ikke Chargers-fans skal begynde at tro, at der hænger en eller anden form for forbandelse over dem.

New England Patriots 28 – 24 San Francisco 49ers

Patriots skuffede i sidste uge og tabte til Broncos i en kamp, der var tæt til sidst, men sagtens kunne have været meget værre for Patriots. Nu har de – i modsætning til sidste uge – haft mulighed for at træne op til kampen, og 49ers er slet ikke på deres niveau fra sidste år, så jeg tror hjemmeholdet vinder her.

Denver Broncos 24 – 30 Kansas City Chiefs

Broncos overraskede mange i sidste uge, men det var også et udtryk for, hvad holdet kan, når de kommer i gang. Seks angrebsserier i træk førte til point, men desværre havde receiverne meget svært ved at gribe bolden i endzone. Det skal ændres, hvis Broncos skal have en chance mod Chiefs, der er til at snakke med i år, men trods alt stadig er et af ligaens allerbedste hold.

Las Vegas Raiders 22 – 30 Tampa Bay Buccaneers

Raiders har spillet godt i denne sæson, og jeg tror egentlig godt, at de kan spille lige op med Buccaneers – især ovenpå en flot sejr over Chiefs og efterfølgende bye week. Når jeg alligevel giver Bucs sejren er det på grund af covid-19-situationen hos Raiders, der betyder, at alle fem startere på den offensive linje er sendt hjem, efter holdets stjernetackle Trent Brown er testet positiv.

Los Angeles Rams 17 – 20 Chicago Bears

Okay, Bears-fans. Jeg tror på jeres hold. Jeg er stadig ikke 100 % overbevist, men jeg tror nok på Chicago til at give dem udesejren mandag aften over Rams. Vinder de her vil jeg være solgt. Rams er 4-2 og stadig med i kampen om både slutspil og divisionssejren i NFC West, men så skal de også helst vinde her, hvis ikke Seahawks skal trække fra.

Byes: Vikings, Dolphins, Colts, Ravens

Sidste uge: 9-5
I alt: 57-33-1